ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague- Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία και όλα τα highlights της αγωνιστικής (videos)

Euroleague- Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία και όλα τα highlights της αγωνιστικής (videos)

Euroleague: Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός για 30 λεπτά, αλλά η αγωνιστική απραξία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο φινάλε, καθώς οι παίκτες του Όντεντ Κάτας δεν άντεξαν και γνώρισαν την ήττα (74-65) από την Άλμπα στο Βερολίνο.

Στο τουρκικό ντέρμπι, η Αναντολού Εφές «έσπασε» με άκρως εμφατικό τρόπο το αήττητο της Φενέρμπαχτσε, την οποία «διέλυσε» στην έδρα της με 106-74. Η ομάδα του Αταμάν πανηγύρισε έτσι την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, ενώ παράλληλα ανάγκασε τη Φενέρ στην πρώτη της από τις 17 Δεκεμβρίου. Οι γηπεδούχοι μετρούσαν σε αυτό το διάστημα 10 διαδοχικές επιτυχίες στη διοργάνωση.

Την έκπληξη έκανε η Βιλερμπάν, η οποία νίκησε για δεύτερη φορά την Μπάρτσελόνα, αυτή τη φορά στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με 76-69. Η γαλλική ομάδα πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη Βαρκελώνη κι έφτασε τα εφτά συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στη διοργάνωση.

Η Μπασκόνια δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τον απογοητευτικό Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο νίκησε 87-67, φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες. Οι Βάσκοι διατήρησαν έτσι τις, έστω και λίγες, ελπίδες για τα playoffs.

Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός 74-65

Φενερμπαχτσέ-Αναντολού Εφές 74-106

Μπασκόνια-Ερυθρός Αστέρας 87-67

Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν 69-76

Οι αγώνες της Πέμπτης (25/2)

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-75

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Βαλένθια 62-91

Μπάγερν Μονάχου - Μακάμπι Τελ Αβίβ 72-70

Αρμάνι Μιλάνο - Χίμκι 84-74

Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις Κάουνας 70-58

Η βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανακοινώθηκε η παράταση στην Αττική - Ποιες περιοχές έγιναν «κόκκινες»