ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η βαθμολογία και τα στιγμιότυπα των αγώνων (videos)

Euroleague: Η βαθμολογία και τα στιγμιότυπα των αγώνων (videos)

Euroleague: Δείτε όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων της Τρίτης (30/3) και πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε χωρίς κίνητρο και διάθεση κι η Μπασκόνια που έδινε ματς... τελικό πέρασε «αέρα» από το ΟΑΚΑ.

Το απίστευτο ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν φαίνεται ότι έκανε καλό στους παίκτες του, οι οποίοι με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο επιβλήθηκαν 108-83 της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη! Η Αναντολού Εφές εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στα playoffs.

Τη θέση στην πρώτη οκτάδα «κλείδωσε» κι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Πάντερ (23π.) έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από το Βελιγράδι, επικρατώντας 93-72 του Ερυθρού Αστέρα.

Το «παρών» στην επόμενη φάση θα δώσει κι η Φενέρμπαχτσε, η οποία εμφανίστηκε ανώτερη και πέρασε από το Μόναχο (77-68 της Μπάγερν). Οι Τούρκοι εξασφάλισαν με αυτό το αποτελέσμα την παρουσία τους στους «8», κάτι που στον πρώτο γύρο έμοιαζε απίθανο.

Μολονότι ο Μάικ Τζέιμς απουσίαζε καθώς τέθηκε εκτός ομάδας από τον Δημήτρη Ιτούδη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έδειξε να επηρεάζεται ιδιαίτερα κι επικράτησε 86-74 της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Η Ζαλγκίρις νίκησε 96-86 την Άλμπα Βερολίνου και διατήρησε ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες παρουσίας της στην πρώτη οκτάδα.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, η αποκλεισμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ έκαμψε την αντίσταση της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα στην παράταση με 99-94 (80-80κ.α.). Ο Άντρια Ζίζιτς έκανε ρεκόρ καριέρας (24π. με 12/15διπ.) κι ήταν ο κορυφαίος της «ομάδας του λαού», η οποία νίκησε για δεύτερη φορά τους «μπλαουγκράνα».

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 82-97

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-86

Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές 83-108

Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο 72-93

Ζαλγκίρις – Άλμπα Βερολίνου 96-86

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα 99-94 (80-80)

Μπάγερν Μονάχου - Φενερμπαχτσέ 68-77

Η βαθμολογία

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Εφιαλτική πρόβλεψη Σαρηγιάννη: Ακόμη περισσότερα κρούσματα την ερχόμενη εβδομάδα