ΜΠΑΣΚΕΤ

Πύραυλος έπεσε δίπλα στο γήπεδο της Χολόν του Δέδα - Η ομάδα έκανε προπόνηση εκείνη την ώρα (vid)

Πύραυλος έπεσε δίπλα στο γήπεδο της Χολόν του Δέδα - Η ομάδα έκανε προπόνηση εκείνη την ώρα (vid)

Η κατάσταση μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης έχει φτάσει σε οριακό σημείο, με το περιστατικό που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (15/5) να περιγράφει για ακόμα μια φορά την ωμή πραγματικότητα.

Ένας πύραυλος έπεσε δίπλα στο γήπεδο της Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα, την ώρα που η ομάδα έκανε προπόνηση, η οποία φυσικά διεκόπη.

Το αμυντικό σύστημα του Ισραήλ εξουδετερώνει το 90% των πυραύλων που εκτοξεύονται από τη λωρίδα της Γάζας, ωστόσο ορισμένοι εξ αυτών καταφέρνουν να προσγειωθούν.

Όπως αυτός που προσγειώθηκε σε απόσταση 200 μέτρων από το Holon Toto Hall, την ώρα που ο Έλληνας προπονητής κι οι παίκτες του προετοιμάζονταν για τις επόμενες υποχρεώσεις τους. Το περιστατικό γνωστοποίησε μέσω των social media ο πρόεδρος του συλλόγου, Εϊτάν Λαντσιάνο.

Την Παρασκευή (14/05), οι υπεύθυνοι της λίγκας, μετά από μια μακρά συνεδρίαση, αποφάσισαν τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που η κατάσταση δεν ομαλοποιηθεί τότε αυτό θα συμβεί σε «φούσκα» στην πόλη Ελάτ, όπου για την ώρα δεν υπάρχουν μάχες.

Πολλοί ξένοι παίκτες, πάντως, αντιδρούν με τη συγκεκριμένη απόφαση και εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν άμεσα από τις ομάδες τους, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Λαγός για να εκτίσει την ποινή του - Βίντεο με την μεταγωγή του