ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 91-87: Στο τέλος «μίλησε» το ΟΑΚΑ! Νίκη με επική ανατροπή (vids)

Παναθηναϊκός Φενέρμπαχτσε
Intime

Euroleague: Στον πρώτο αγώνα στο «σπίτι» του, ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια εντυπωσιακή ανατροπή (91-87) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και πανηγύρισε την παρθενική του νίκη την τρέχουσα σεζόν στη διοργάνωση.

Το ΟΑΚΑ τον κάνει άλλη ομάδα και του δίνει την δυνατότητα να πετύχει πράγματα που μοιάζουν αδύνατα να συμβούν! Αυτό έγινε κι απόψε κόντρα στη Φενέρ.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς με σερί 8-0 η τουρκική ομάδα προηγήθηκε 87-82, 40’’ πριν το τέλος. Σε εκείνο το σημείο το «τριφύλλι» έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα, εκμεταλλεύτηκε τα δύο αντιαθλητικά που έκαναν οι φιλοξενούμενοι και με πρωταγωνιστή τον Νεμάνια Νέντοβιτς μπόρεσαν να γυρίσουν ένα ματς που έμοιαζε χαμένο!

Ο «Νέντο» ήταν αυτός που μίλησε στα «κρίσιμα», ενώ καταλυτική ήταν κι η παρουσία του αρχηγού, Ιωάννη Παπαπέτρου (14π., 5ρ., 4ασ.). Από κοντά τόσο ο Οκάρο Ουάιτ (12π., 9ρ.), όσο κι ο Ντάριλ Μέικον (13π.). Το «τριφύλλι» πήρε έτσι μια υπερπολύτιμη νίκη, η οποία ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη μετά τις τραγικές εμφανίσεις κόντρα σε Μονακό και Άρη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-21, 45-46, 64-67, 91-87

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Πέρι 9 (2), Μέικον 13, Παπαγιάννης 2, Παπαπέτρου 14 (1τρ., 5ριμπ., 4ασ.), Κασελάκης, Ουάιτ 12 (1τρ., 9ριμπ.), Φλόιντ 8, Νέντοβιτς 20 (1τρ., 11/11βολ.), Έβανς 7 (1), Μαντζούκας, Σαντ Ρος 6.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Τζόρτζεβιτς): Χαζέρ, Σαγιόκ, Μαχμούτογλου, Ντε Κολό 16 (1), Χένρι 12 (2), Πιερ 10 (1), Μπαρτέλ, Γκούντουριτς 8 (2), Βέσελι 18 (8/14δίπ., 10ριμπ., 5ασ.), Μπούκερ 14 (7ριμπ.), Πολονάρα 9 (2).

«Να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς δήλωσε: «Δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τέλος ακόμα και όταν ήμασταν πέντε πόντους πίσω λίγο πριν το τέλος, είπαμε συνεχίζουμε, το πιστεύουμε και τελικά το καταφέραμε», ενώ σε ερώτηση για το τι μπορεί να δώσει αυτή η νίκη, απάντησε: «Πρέπει να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη για τη συνέχεια».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Οργανωμένο κύκλωμα βιασμών σε φυλακές - Διέρρευσαν ανατριχιαστικά βίντεο (Σκληρές Εικόνες)

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Αθηνά» την Παρασκευή

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν