ΜΠΑΣΚΕΤ

Τόνι Κούκοτς: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μου θυμίζει εμένα»

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
AP Images

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Τόνι Κούκοτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο «Greek Freak» είναι ο παίκτης που του θυμίζει περισσότερο από κάθε άλλον τον εαυτό του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο Τόνι Κούκοτς της σύγχρονης εποχής! Αυτό υποστήριξε ο ίδιος ο θρυλικός Κροάτης των Σικάγο Μπουλς.

Ο Κούκοτς μίλησε στην ιστοσελίδα «index.hr» της πατρίδας του και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ποιος είναι ο παίκτης του ΝΒΑ που του θυμίζει πιο έντονα τον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα απάντησε…

«Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι σπουδαίος, αλλά ήμουν ελαφρώς πιο γρήγορος από εκείνον και μπορούσα να πηδάω περισσότερο (γελάει). Φυσικά, αστειεύομαι. Βλέπω κάποιες ομοιότητες γενικά με πολλούς παίκτες. Ο Νίκολα Γιόκιτς, για παράδειγμα, διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι, ο Λούκα Ντόντσιτς είναι τρομερός. Παρά το γεγονός όμως πως σε επίπεδο σωματικής διάπλασης είναι πολύ πιο δυνατός από μένα, κατά κάποιον τρόπο μού φαίνεται ότι ο πιο "κοντινός" παίκτης σε μένα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Τόνι Κούκοτς
Η συνέντευξη του Τόνι Κούκοτςindex.hr

Το BBC στο πλαίσιο του «Black History Month» παρουσίασε ένα μεγάλο θέμα για τη ζωή του «Greek Freak», τόσο εντός, όσο κι εκτός παρκέ. Το αφιέρωμα έχει τίτλο «Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η δημιουργία του “The Greek Freak”» και γίνεται αναφορά στη ζωή, την οικογένεια, την καριέρα, τις διακρίσεις και τους τίτλους που έχει κερδίσει.

Δωρεάν μέσω Youtube το Μπακς – Νετς της πρεμιέρας

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι οι συμπαίκτες του προετοιμάζονται για την έναρξη της νέας σεζόν. Οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς υποδέχονται τους Μπρούκλιν Νετς στην πρεμιέρα, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο εκ των φαβορί στην Ανατολή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/10) στις 02:30 κι η CosmoteTV τον προσφέρει δωρεάν μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.338 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 31 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 343 οι διασωληνωμένοι

Δίκη για βιτριόλι: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τα ρούχα της Ιωάννας την ημέρα της επίθεσης (vid)

Καιρός meteo: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη (14/10) στην Αττική λόγω του «Μπάλλου»