ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η Μπαρτσελόνα «σκούπισε» την πρωταθλήτρια Εφές – Τα highlights κι η βαθμολογία

Euroleague Ευρωλιγκα
euroleague.net

Euroleague: Δείτε τα highlights των αγώνων της 21ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της διοργάνωσης.

Το 2-0 στα φετινά ματς με την Αναντολού Εφές έκανε η Μπαρτσελόνα, η οποία νίκησε 82-77 και πραγματοποίησε άλλο ένα βήμα για την επίτευξη του στόχου της κατάληψης της πρώτης θέσης.

Η συνάντηση των περσινών φιναλίστ ήταν απολαυστική, με τις δύο ομάδες να δίνουν μια μεγάλη μάχη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Το ματς τα είχε όλα, ένταση, δυνατές μονομαχίες, αγωνία.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία στο φινάλε και πήραν τη νίκη επί των πρωταθλητών, οι οποίοι έχασαν τον Εργκίν Αταμάν στο 23ο λεπτό. Ο Τούρκος προπονητής αποβλήθηκε κι αποχώρησε με υψωμένες γροθιές, λέγοντας «I won the cup» (σ.σ. κέρδισα το τρόπαιο).

Ο Μάικ Τζέιμς βρήκε τον… καλό εαυτό του κι η Μονακό πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν 83-78, με τον άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού να μετράει 26 πόντους με 5/10 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 1/3 βολές, συν 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΑ HIGHLIGHTS

Πέμπτη (13/1)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΟΝΑΚΟ 78-83

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ 82-77

Παρασκευή (14/1)

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (19:00)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (21:45)

Αναβλήθηκαν οι αγώνες: Ζαλγκίρις – Ερυθρός Αστέρας, Ολυμπιακός – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, Αρμάνι Μιλάνο – Ούνικς Καζάν, Φενέρμπαχτσε – Άλμπα Βερολίνου, Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.