ΜΠΑΣΚΕΤ

«Βόμβα» στη VTB League: Εκτός τελικών η ΤΣΣΚΑ για πρώτη φορά στα χρονικά - Τη τιμώρησε ο Οκάρο Ουάιτ

«Βόμβα» στη VTB League: Εκτός τελικών η ΤΣΣΚΑ για πρώτη φορά στα χρονικά - Τη τιμώρησε ο Οκάρο Ουάιτ
VTB League

Για πρώτη φορά στα 15 χρόνια ιστορίας της VTB League, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα βρίσκεται στους τελικούς της διοργάνωσης.

Σοκ για τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στην έδρα της, καθώς ηττήθηκε στην παράταση με 103-100 από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, στο 7ο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς και αποκλείστηκε από τους τελικούς της VTB League, για πρώτη φορά στην Ιστορία της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα τις προηγούμενες 13 σεζόν (καθώς αυτή της 2019-20 ακυρώθηκε λόγω Covid) η «ρωσική αρκούδα» ήταν πάντα στους τελικούς, έχοντας χάσει μόνο σε 2 εξ αυτών, το 2011 από τη Χίμκι και το 2022 από τη Ζενίτ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Οκάρο Ουάιτ ήταν ο κορυφαίος της Λοκομοτίβ με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ καθοριστικοί ήταν και οι Τζέιλεν Μπάρφορντ (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα), Αλεκσάντρ Στσερμπένεφ (15 πόντοι).

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αλεξέι Σβεντ είχε 22 πόντους, πέντε ριμπάουντ και 13 ασίστ, ενώ θετικοί ήταν και οι Ντεβόντε Κέικοκ (15 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Ντάλας Μουρ (17 πόντοι).

Το τελευταίο του πιθανότατα παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα έδωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (11 πόντοι, 4/10 δίποντα, 4/6 βολές, 5 ριμπάουντ σε 22:31).

Διαβάστε επίσης:

Αργεντινή: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Πούλγκα Ροντρίγκες - Τον βρήκαν στον δρόμο μετά από τροχαίο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Φανταστικό αυτό που είπε» - Ο Κάρλο Αντσελότι αποθέωσε τον «Greek Freak»

Απίστευτα πράγματα στα Σκόπια: Προπονητής μπήκε στο γήπεδο για να σταματήσει αντίπαλο παίκτη! (vid)