ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four έφερε χαμόγελα και στη Nova

ολυμπιακός Novasports
Intime News

Euroleague: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final Four, για δεύτερη σερί χρονιά, εξέλιξη που έφερε χαμόγελα και στη Nova.

Το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων θα είναι πολύ μεγάλο το διάστημα 19 – 21 Μαΐου και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα κανάλια Novasports.

Οι «ερυθρόλευκοι» ονειρεύονται το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο τους κι η Nova θα δώσει το «παρών» και στο Κάουνας για να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα όσα γίνουν σε ακόμη ένα Final Four την τελευταία 20ετία.

Euroleague
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final Four, για δεύτερη σερί χρονιά, εξέλιξη που έφερε χαμόγελα και στη Nova.

Το Novasports με τους Playmakers, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Δώρα Παντέλη, Δημήτρη Καρύδα, Χρήστο Καούρη, Νικήτα Αυγουλή, τον coach Φώτη Κατσικάρη κι όλη την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα θα μεταφέρει από την Τετάρτη 17/5 έως και την Κυριακή 21/5 τα πάντα από το Κάουνας, με αναλύσεις, σχόλια, ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένους, κ.α.

Επίσης, στη Nova χαμογελούν και για το γεγονός ότι προχώρησε σε κίνηση – ματς, ανανεώνοντας για ακόμη πέντε (5) σεζόν, έως το 2028 την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την Euroleague. Είναι ένα στοίχημα που της βγαίνει, καθώς η παρουσία του Ολυμπιακού πέρυσι και φέτος στο Final Four και σε συνδυασμό με την επικείμενη δυναμική επιστροφή του Παναθηναϊκού, θα αποτελέσουν τη βάση για αύξηση της συνδρομητικής βάσης μελλοντικά. Άλλωστε ήδη η Nova ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ξεπέρασε τους 400.000 συνδρομητές.