ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επίσημη «πρόταση» από την Αλ Χιλάλ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επίσημη «πρόταση» από την Αλ Χιλάλ!
Eurokinissi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αστειεύτηκε με τη μυθική πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Κιλιάν Εμπαπέ και η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έκανε μια άλλου είδους πρόταση στον Έλληνα σούπερ σταρ.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο συνηθίζει να αστειεύεται για τα θέματα της επικαιρότητας. Συνηθίζει, επίσης, να ασχολείται και με το ποδόσφαιρο. Έχοντας πολύ καλή σχέση με πολλά αστέρια του αθλήματος.

Ο «Greek Freak» μέσω Instagram, πήρε θέση χθες, αναφορικά με την είδηση που συζητά όλος ο πλανήτης από την Δευτέρα (24/7). Τη μυθική πρόταση της Αλ Χιλάλ για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι Σαουδάραβες είναι έτοιμοι να δώσουν 1 δις ευρώ, εκ των οποίων τα 300 εκ. θα πάνε στην Παρί και τα 700 στον παίκτη για μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο. Πρόκειται για χρήματα που απλά… δεν υπάρχουν κι αυτό καυτηρίασε με τον δικό του τρόπο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Έβαλε μια κοντινή του φωτογραφία με χαμόγελο και σχολίασε με ένα ξεκαρδιστικό μήνυμα: «Αλ Χιλάλ μπορείς να πάρεις εμένα. Μοιάζω με τον Κιλιάν Εμπαπέ».

Ο Γάλλος σούπερ σταρ «απάντησε» με τον δικό του τρόπο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ το ίδιο έπραξε την Τρίτη και η Αλ Χιλάλ.

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έκανε τη δική της... πρόταση στον Έλληνα άσο, όχι για να γίνει ποδοσφαιριστής της, αλλά για να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα ως φίλαθλός της!

Διαβάστε επίσης:

Η «απάντηση» του Εμπαπέ στον Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Αλ Χιλάλ: «Μοιάζω στον Εμπαπέ, μπορείτε να πάρετε εμένα»

Θρήνος για τον νέο προπονητή του Αντετοκούνμπο

Ο Μέσι είπε όχι, ο Εμπαπέ είναι αρνητικός, αλλά ο Λεμπρόν θα πήγαινε τρέχοντας!

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Στα ημιτελικά η Εθνική πόλο ανδρών – Νίκη «θρίλερ» με Μαυροβούνιο