ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Πλήγμα με ΜακΚίσικ και Σίκμα - Αμφίβολοι με Μπαρτσελόνα Ουίλιαμς-Γκος και Φαλ

Ολυμπιακός: Πλήγμα με ΜακΚίσικ και Σίκμα - Αμφίβολοι με Μπαρτσελόνα Ουίλιαμς-Γκος και Φαλ
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Πολλά προβλήματα καλείται να διαχειριστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα μένουν εκτός για ένα σημαντικό διάστημα, τη στιγμή που αμφίβολοι για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα είναι οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Μουσταφά Φαλ.

Ουκ ολίγους «πονοκεφάλους» έχει ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού, μετά την πύρρειο νίκη επί του Άρη στο «Nick Galis Hall». Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του για το επόμενο διάστημα τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Ο πρώτος έχει υποστεί οστικό οίδημα στη μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου, έπειτα από πτώση που είχε στην πρεμιέρα της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Αμερικάνος φόργουορντ έχει αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο αριστερά.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 με 4 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι απέναντι στους «πράσινους» στο ΣΕΦ για την Basket League, ενώ ο Λουκ Σίκμα θα χάσει δύο εβδομάδες και κάνει αγώνα… δρόμου για να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα στο επερχόμενο «αιώνιο» ντέρμπι.

Παράλληλα, προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Μουσταφά Φαλ. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό δικέφαλου αριστερά, τη στιγμή που ο Γάλλος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, λόγω της διάτασης έσω πλαγίου δεξιού γονάτου. Αυτό σημαίνει πως είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για τη δεύτερη «στροφή» της Euroleague.

Σχετικές ειδήσεις