ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι φίλαθλοι του Άρη αποδοκίμαζαν κι ο Μπαρτζώκας τα… έβαλε με τη διαιτησία

Οι φίλαθλοι του Άρη αποδοκίμαζαν κι ο Μπαρτζώκας τα… έβαλε με τη διαιτησία

Ο κόσμος του Άρη τα είχε με τη διαιτησία θεωρώντας πως στα κρίσιμα σημεία αδίκησε την ομάδα του, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν έξαλλος με τους «γκρι» γιατί επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι όπως είπε.

«Έβραζε» το «Nick Galis Hall» από τους φιλάθλους του Άρη που διαμαρτύρονταν έντονα για τα σφυρίγματα των διαιτητών. Ειδικά στην τελική ευθεία της αναμέτρησης, όταν η ομάδα τους προσπαθούσε να πλησιάσει στο σκορ και να διεκδικήσει τις πιθανότητες νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αντίθετος σε όλα αυτά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο κόουτς των Πειραιωτών μάλιστα, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία και δεν έκρυψε τα νεύρα του στις δηλώσεις που έκανε! Απ’ το πρώτο ματς της σεζόν για την Basket League, εξέφρασε έντονα παράπονα επειδή όπως είπε, αυτό που παίχτηκε δεν ήταν μπάσκετ. Μάλιστα ανέφερε και τους τραυματισμούς δύο παικτών του Ολυμπιακού (Γκος-Σίκμα) σα να άφηνε να εννοηθεί πως γι’ αυτούς φταίει ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη και η ανοχή των διαιτητών.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Σήμερα δεν παίχτηκε μπάσκετ. Αυτό ήταν κάτι άλλο πέρα από μπάσκετ. Πρέπει να το δούμε πάλι και να το ξανασυζητήσουμε με την επιτροπή των διαιτητών για το ποιοι είναι οι κανονισμοί. Αυτό που παίχτηκε εδώ σήμερα δεν ήταν μπάσκετ. Εμείς έχουμε στους ήδη υπάρχοντες τραυματίες δυο ακόμα. Ματώσαμε για να κερδίσουμε. Ο Άρης έκανε καλή προσπάθεια όπως πάντα»

Για το αν επαιξε ρολό η κούραση: «Προφανώς και έπαιξε»