ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποθέωσε Παναθηναϊκό ο Πάμπλο Λάσο

Αποθέωσε Παναθηναϊκό ο Πάμπλο Λάσο

Ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μία μέρα πριν το ματς στο ΟΑΚΑ… έβγαλε το καπέλο στη φετινή προσπάθεια του «τριφυλλιού».

Κρίσιμη αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη φιλόδοξη Μπάγερν Μονάχου. Τους Βαυαρούς προπονεί ο Πάμπλο Λάσο και ο Ισπανός μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι. «Στάζοντας μέλι» για τους «πράσινους» και την προσπάθεια που κάνουν φέτος, με το τεράστιο μπάτζετ και την αναβάθμιση του ρόστερ.

«Ο Παναθηναϊκός δραστηριοποιήθηκε στην μεταγραφική αγορά, προσθέτοντας πολύ καλούς παίκτες, όχι μόνο τον Σλούκα, αλλά και τους Ερνανγκόμεθ, Γκάι, Γκραντ και Λέσορ, μιλάμε για σπουδαίους παίκτες και μια εξαιρετική ομάδα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα», είπε αρχικά ο Ισπανός κόουτς και συνέχισε:

«Και οι δύο ομάδες έχουν περάσει από μεταβατικό στάδιο και έχουν νέους παίκτες. Είναι το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι και περιμένω μια δύσκολη δουλειά.

Ο κόουτς Αταμάν τους φέρνει μεγάλη εμπειρία. Είχαμε πολλές μονομαχίες μεταξύ της Εφές τότε και της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει ενταχθεί σε έναν εξαιρετικό οργανισμό. Αλλά στην Euroleague μπορείς να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα επειδή αντιμετωπίζεις τους καλύτερους, αλλά μπορείς να κερδίσεις και οποιοδήποτε παιχνίδι».