ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Παίζει με Μπαρτσελόνα ο Φαλ - Εκτός οι Γκος, Σίκμα και ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός: Παίζει με Μπαρτσελόνα ο Φαλ - Εκτός οι Γκος, Σίκμα και ΜακΚίσικ

Ο Μουσταφά Φαλ επιστρέφει στη δράση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (13/10, 21:15) την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ωστόσο η σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών είχε και ευχάριστα νέα. Ο Μουσταφά Φαλ προπονήθηκε για δεύτερη σερί ημέρα και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα».

Στον αντίποδα οριστικά εκτός έχει τεθεί ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, που προσθέτει το όνομά του στο απουσιολόγιο δίπλα στους Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε χαρακτηριστικά για τις απουσίες του Ολυμπιακού: «Για πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου, δεν μπορούμε να αγχωθούμε. Ο Φαλ πιστεύουμε ότι θα παίξει. Έκανε προπόνηση χθες και θα κάνει και σήμερα και θα παίξει. Φυσικά, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχει επίδραση στο παιχνίδι.

Θα κάνει ντεμπούτο σίγουρα ο Μπραζντέικις και σίγουρα δε θα είναι στην ομάδα ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Και φυσικά δε θα είναι ο ΜακΚίσικ και ο Σίκμα. Έχουμε ελλιπές ρόστερ, αλλά ταυτόχρονα έχουμε και μια ομάδα, που θεωρούμε θα είναι πολύ αξιόμαχη».