ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Από το αεροδρόμιο απευθείας στο ΟΑΚΑ η αποστολή για 4 ώρες βίντεο και προπόνηση

Παναθηναϊκός: Από το αεροδρόμιο απευθείας στο ΟΑΚΑ η αποστολή για 4 ώρες βίντεο και προπόνηση

Βίντεο και προπόνηση για περισσότερο από 4 ώρες είχε το πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη και την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν είδε όσα θα ήθελε από τους παίκτες του στην Κωνσταντινούπολη, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει με κάτω τα χέρια την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Οι «πράσινοι» γύρισαν στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (18/10) και σήκωσαν αμέσως μανίκια, για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του αγώνα για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αταμάν, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του έφτασαν απευθείας στο ΟΑΚΑ από το αεροδρόμιο στις 15:30 και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα λίγο πριν τις 20:00. Αυτό περιελάμβανε κυρίως προβολή βίντεο με τα λάθη που έγιναν στην Πόλη, αλλά και προπόνηση ενόψει της Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/10. 21:15).

Σε αυτό το παιχνίδι ο Τούρκος τεχνικός θα έχει πιθανότατα να διαχειριστεί και πάλι τις απουσίες του Ντίνου Μήτογλου και του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο πρώτος προπονήθηκε ατομικά και αναμένεται να ανεβάσει στροφές τις επόμενες ημέρες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ενώ ο δεύτερος έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στο ματς της Παρασκευής θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Πέμπτη (19/10).