ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague, Ολυμπιακός: Εκτός Λαρεντζάκης και Ουίλιαμς - Γκος | Αγωνία για Μήτρου - Λονγκ

Euroleague, Ολυμπιακός: Εκτός Λαρεντζάκης και Ουίλιαμς - Γκος | Αγωνία για Μήτρου - Λονγκ
Eurokinissi

Euroleague: Τρία προβλήματα αντιμετωπίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και το απόγευμα της Παρασκευής (01/03) αντιεμτωπίζει την Ζαλγκίρις στο Κάουνας για τη Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, με τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (27/02).

Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού του γόνατος, ενώ ο Αμερικάνος είχε υποστεί μυϊκό σπασμό οπίσθιου μηριαίου αριστερά και δεν πήρε μέρος στον ημιτελικό και τον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο, ένα ακόμα πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι η διαφαινόμενη απουσία του Ναζ Μήτρου - Λονγκ. Ο ομογενής άσος ταλαιπωρείται από άμεση πλήξη στην αριστερή ωμοπλάτη και αυτός είναι ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Μόλις η «επίσημη αγαπημένη» επιστρέψει στη βάση της, ο γκαρντ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις, ούτως ώστε να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά και ο χρόνος που θα μείνει εκτός για τους Πειραιώτες.

Σχετικές ειδήσεις