Γιαμπουσέλε: «Στον τελικό είναι οι δύο καλύτερες ομάδες»

Αντίστροφα για τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό της Ευρωλίγκας και παράλληλα έχει ως μεγάλο στόχο το 12ο τρόπαιο της μετράει η Ρεάλ Μαδρίτης.
Γιαμπουσέλε: «Στον τελικό είναι οι δύο καλύτερες ομάδες»
2'

Ένας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά στη φετινή πορεία της ομάδας της Μαδρίτης ήταν και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε.

Ο παίκτης των Ισπανών, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο τζάμπολ, μίλησε στο onsports.gr και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του τελικού, τονίζοντας ότι οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης θα παλέψουν για το πρωτάθλημα.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος στον τελικό» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος παίκτης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τον τίτλο. «Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και σκληροί. Θα πρέπει να φανούμε πολύ δυνατοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και έχει τον απόλυτο σεβασμό μας».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού AKTOR είπε: «Έχουν κάνει μια καταπληκτική σεζόν. Τώρα είμαστε στον τελικό οι δύο καλύτερες ομάδες τις σεζόν. Και οι δύο ομάδες είχαμε καταφέρει να “χτίσουμε” τα σερί μας, να πάρουμε σημαντικές εκτός έδρας νίκες, να κάνουμε τις… επιστροφές που χρειαζόταν μέσα στη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι ο τελικός θα είναι ένας “πόλεμος” και στο τέλος θα κερδίσει ο καλύτερος».

Στη συνέχεια ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε σχολίασε και την πιθανότητα αυτός ο τελικός να είναι ο τελευταίος ευρωπαϊκός αγώνας του Ρούντι Φερνάντεθ αλλά και γενικότερα της Ρεάλ έτσι όπως την έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια. «Αν είναι αλήθεια πως δε θα συνεχίσει την νέα σεζόν, τότε είναι ένα ακόμα πολύ σημαντικό κίνητρο για εμάς, να παίξουμε και γι αυτόν και να κερδίσουμε για τον Ρούντι. Θα δούμε».

Τελειώνοντας τις δηλώσεις ο Γάλλος παίκτης στάθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων της Ρεάλ στην UBER Arena. «Θέλουμε να μείνουν μαζί μας, δίπλα μας, ως το τέλος. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας όπως κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίζουμε με μια πολύ σκληρή ομάδα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το τρόπαιο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή