ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ρεάλ Μαδρίτης LIVE: Λεπτό προς λεπτό η «πράσινη» μάχη για την πρόκριση

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ρεάλ Μαδρίτης LIVE: Λεπτό προς λεπτό η «πράσινη» μάχη για την πρόκριση
Μάχη στο ΟΑΚΑ

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχοντας σύμμαχο τον κόσμο τους θέλει τη νίκη-πρόκριση στα playoffs κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για την 29η αγωνιστική της Euroleague

Οι τελευταίες ημέρες για την οικογένεια του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά δύσκολες και «φορτισμένες» συναισθηματικά. Η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και το πένθος για τον σύλλογο έκαναν βαριά την ατμόσφαιρα, την ώρα όμως που στο παρκέ η ομάδα του Ρικ Πιτίνο φρόντισε να επαναφέρει ένα πλατύ χαμόγελο στις τάξεις των οπαδών της. Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» ένα σερί έξι νικών στην Euroleague και πλέον κρατά την κατάσταση στα χέρια του, αναφορικά με την πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θέλει μια νίκη στους εναπομείναντες αγώνες της Euroleague έτσι ώστε να περάσει στα νοκ-άουτ κι από εκεί και πέρα να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για να φτάσει στο Final Four. Το πρώτο από τα δυο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της regular season, είναι αυτό με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο «καυτό» ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Νίκου Παππά, και σε μια αναμέτρηση όπου ήδη έχει ανακοινωθεί sold out θα κληθούν να «λυγίσουν» τη «Βασίλισσα» και να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το έδειξε αυτό καθώς μπήκε αφιονισμένος και προηγείται με 32-14 στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Το ημίχρονο έληξε 45-33, ενώ η τρίτη περίοδος 59-54.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ NA ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΕΔΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Σχετικές ειδήσεις