ΜΠΑΣΚΕΤ

«Περιπέτεια» στον «αέρα» για την Ζαλγκίρις

«Περιπέτεια» στον «αέρα» για την Ζαλγκίρις
Αναγκαστική προσγείωση στη Χετάφε για το αεροπλάνο της Ζαλγκίρις Κάουνας

Το αεροπλάνο που μετέφερε την Ζαλγκίρις Κάουνας υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στη Χετάφε

Επιστροφή μετά βασάνων για την Ζαλγκίρις Κάουνας στη «βάση» της μιας και το αεροπλάνο που μετέφερε τη λιθουανική ομάδα από την Μαδρίτη υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση με τους παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να περνούν μια μικρή «οδύσσεια» μέχρι να μπορέσουν να βρουν τη λύση για να πάρουν ξανά το δρόμο της επιστροφής στη Λιθουανία.

Η Ζαλγκίρις που πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Ρεάλ και πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague αφήνοντας εκτός οκτάδας τον Ολυμπιακό είχε να περάσει μια μίνι περιπέτεια πριν φτάσει στον προορισμό της.

Ειδικότερα, ο λόγος που το αεροπλάνο που μετέφερε τους πρωταθλητές Λιθουανίας υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στην πόλη Χετάφε, ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα, με την εταιρεία πάντως να αναζητά νέο αεροπλάνο για να μεταφέρει την αποστολή της Ζαλγκίρις στη Λιθουανία με ασφάλεια.

Όπως αναφέρουν πάντως τα ΜΜΕ που συνόδευσαν την αποστολή σε όλο της το ταξίδι αυτή η «περιπέτεια» δεν μπόρεσε να χαλάσει το κέφι τόσο των παικτών όσο και του τεχνικού του συλλόγου και πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος κάνοντας αστεία με τα μέλη της ομάδας τόνισε ότι πιο δύσκολη ήταν η προσγείωση στη Χετάφε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, παρά η νίκη της ομάδας του επί της Ρεάλ.

Όσον αφορά τους επιβάτες, είναι όλοι καλά στην υγεία τους, με την αεροπορική εταιρεία να ψάχνει άλλη πτήση ώστε να εξυπηρετήει την αποστολή της Ζαλγκίρις, η οποία αναμένεται να επιστρέψει στη βάση της το Σάββατο.

Σχετικές ειδήσεις