ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ LIVE: Η δεύτερη «μάχη» των playoffs της Euroleague

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ LIVE: Η δεύτερη «μάχη» των playoffs της Euroleague
Μάχη στη Μαδρίτη

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του Game 2 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την Ρεάλ Μαδρίτης στο Wiznik Center στη Μαδρίτη, για τα playoffs της Euroleague.

Μετά το πρώτο… θρίλερ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, έγινε το 1-0 για τους Ισπανούς. Οι «πράσινοι», όμως, είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην Αθήνα έχοντας μια νίκη στις αποσκευές τους κι αυτή θα προσπαθήσουν να πάρουν στο Game 2 της Παρασκευής. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο και στον αγώνα της Τετάρτης (17/04) έδειξε πως μπορεί να «χτυπήσει» και να κερδίσει ένα παιχνίδι μέσα στη Μαδρίτη κι ευελπιστεί πως αυτή τη φορά θα τα καταφέρει.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι αποφασισμένος για… όλα το βράδυ της Παρασκευής (19/04) και δεν έχει διάθεση να… πέσει αμαχητί. Το αντίθετο μάλιστα! Ο Ρικ Πιτίνο κι οι παίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, δεν επηρεάζονται ούτε από όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι με τη διαιτησία ούτε κι από την προκλητική κίνηση της Euroleague να καλέσει σε απολογία τον Αμερικανό προπονητή και τον Κιθ Λάνγκφορντ την ημέρα του αγώνα.

Άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι προετοιμασμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης του Πάμπλο Λάσο. Οι «πράσινοι» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Νίκου Παππά που έμεινε στην Αθήνα, ενώ στον αντίποδα η «Βασίλισσα» δεν θα έχει ξανά τον Σέρχιο Γιούλ στη διάθεσή της.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την Ρεάλ Μαδρίτης να προηγείται με 21-8, ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Ισπανοί πήγαν μπροστά στο σκορ με 35-26.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ