ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης Live: Λεπτό προς λεπτό το Game 3 στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης Live: Λεπτό προς λεπτό το Game 3 στο ΟΑΚΑ
Μάχη στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να αντιδράσει μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες στη Μαδρίτη στο σημερινό ματς των playoffs της Euroleague κόντρα στην Ρεάλ στο ΟΑΚΑ

Τα… ρέστα του παίζει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απόψε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς play offs με τη Ρεάλ, ψάχνοντας τη νίκη για να μείνει «ζωντανός», να μειώσει σε 2-1 και να πάει σε τέταρτο ματς και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Στο ημίχρονο της μεγάλης αναμέτρησης οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 41 - 36, κάνοντας εκπληκτική δεύτερη περίοδο σε άμυνα και επίθεση.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΚΛΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Ο πρώτος και ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είχαν τελείως διαφορετική εξέλιξη, καθώς στο πρώτο παιχνίδι ο νικητής κρίθηκε στα τελευταία 14΄΄ με βολές του Αργεντινού γκαρντ Φακούντο Καμπάτσο (75-72), ενώ στην επόμενη αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρέθηκε σε κακή μέρα και έχασε με 78 - 63.

«Πρέπει να αλλάξουμε προσωπικότητα», τόνισε στους παίκτες του ο Ρικ Πιτίνο, εξηγώντας πως η καλή άμυνα έφτασε τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ και με άμυνα θα πρέπει να μειώσουν σε 2-1 τη σειρά τη νύχτα της Τρίτης (23/4). H άμυνα πάντως δεν αρκεί, αφού οι «πράσινοι» θα πρέπει να αποδειχτούν πιο παραγωγικοί στην επίθεση.

Όσον αφορά στην πολυνίκη της Euroleague, με 10 τίτλους, Ρεάλ Μαδρίτης, θα τα δώσει όλα για να «σκουπίσει» τη σειρά και να εξασφαλίσει, με 3-0, την πρόκριση σε ένα τρίτο διαδοχικό φάιναλ φορ (2017, 2018).

Σχετικές ειδήσεις