ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ευκαιρία της Ελβετίας και το δεύτερο μονοπάτι για την πρόκριση

Η ευκαιρία της Ελβετίας και το δεύτερο μονοπάτι για την πρόκριση

Αυλαία στον 1ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα.

Η τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ξεκινάει σήμερα με τους αγώνες Ελβετία-Τουρκία και Ιταλία-Ουαλία. Τα δύο παιχνίδια, με τα οποία ολοκληρώνεται ο 1ος όμιλος, θα αρχίσουν την ίδια ώρα, στις 19:00.

Η Ιταλία προηγείται με 6 βαθμούς κι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τη φάση των «16». Με νίκη ή ισοπαλία παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Δεύτερη με 4 βαθμούς είναι η Ουαλία και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση. Ακόμα και αν ηττηθεί στη Ρώμη από την Ιταλία λογικά θα περάσει ως δεύτερη ή στην χειρότερη περίπτωση ως μία από τις 4 καλύτερες τρίτες των 6 ομίλων.

Μόνο νίκη θέλουν η Ελβετία και η Τουρκία

Καθοριστικής σημασίας στη μάχη για την πρόκριση είναι ο αγώνας της Ελβετίας με την Τουρκία, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μπακού.

Με νίκη η Ελβετία θα πάει στους 4 βαθμούς και θα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί ως μία από τις 4 καλύτερες τρίτες. Για να βγει δεύτερη πρέπει να καλύψει τη διαφορά τερμάτων από την Ουαλία (-3 η Ελβετία και +2 η Ουαλία).

Η ουραγός και χωρίς βαθμό Τουρκία, αν κερδίσει την Ελβετία, θα τερματίσει στην τρίτη θέση. Δεδομένου ότι θα έχει 3 βαθμούς και λογικά ο συντελεστής τερμάτων της θα είναι αρνητικός (έχει διαφορά τερμάτων -5) πολύ δύσκολα θα προκριθεί ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Περισσότερες από 500 επιλογές για κάθε αγώνα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές στα παιχνίδια Ελβετία-Τουρκία και Ιταλία-Ουαλία.

Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον παίκτη που θα πετύχει το τελευταίο γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον νικητή των κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τον καταλογισμό ή όχι πέναλτι στον αγώνα, τις συνολικές κάρτες, τα συνολικά οφσάιντ, το πρώτο γεγονός στον αγώνα, τα σκορ πολλαπλών επιλογών.

Οι προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει, σε όλους τους αγώνες της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τις προωθητικές ενέργειες «Boost Νίκης», «Σκορ 3», «Επιστροφή Στοιχήματος» και σε επιλεγμένα παιχνίδια το «2-0 & Έληξε». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για τις προωθητικές ενέργειες και για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Σήμερα το «2-0 & Έληξε» ισχύει για το παιχνίδι Ιταλία-Ουαλία και αύριο για τον αγώνα Φινλανδία-Βέλγιο.

Power Combo με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τα Power Combo, τα συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Τέσσερα από τα Power Combo, για τα σημερινά και τα αυριανά παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είναι τα ακόλουθα:

Ελβετία-Τουρκία: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το 2ο & over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

Ιταλία-Ουαλία: Ο Ιμόμπιλε να σκοράρει & η Ουαλία over 4,5 κόρνερ & η Ιταλία over 5,5 κόρνερ.

Ρωσία-Δανία: Η Ρωσία over 0,5 γκολ & η Δανία over 4,5 κόρνερ & over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

Φινλανδία-Βέλγιο: Ο Λουκάκου να σκοράρει πρώτος / Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Ολλανδία / Ρωσία-Δανία: Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ η Δανία.