ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»: Πώς να διεκδικήσετε προνόμια και δώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»: Πώς να διεκδικήσετε προνόμια και δώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ένα νέο πρόγραμμα πιστότητας, που τρέχει στα καταστήματα ΟΠΑΠ εδώ και λίγους μήνες, έχει φέρει μια νέα πνοή στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να κερδίσουν επιβραβεύσεις και άλλα δώρα, κάνοντας το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Όπως εξηγεί ο κ. Μιχάλης Κομητάς, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι, «η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι πολύ εύκολη. Αρκεί να έχει κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή OPAPP και να κάνει έγγραφη, η οποία ολοκληρώνεται άμεσα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Κάθε φορά που παίζει ένα παιχνίδι, μπορεί να σκανάρει το λαχνό του μέσω της εφαρμογής, για να πάρει μέρος σε κληρώσεις και να κερδίσει επιβραβεύσεις και άλλα δώρα. Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα αφορά σε όλα τα παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα ΟΠΑΠ».

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα, ειδικά οι πιο νέοι, ηλικίας από 21 έως 45 ετών, που έχουν και μεγαλύτερη εξοικείωση με τη χρήση τoυ κινητού και των εφαρμογών. Έχει γίνει μέρος της παικτικής ρουτίνας των πελατών μας. Δηλαδή, παίζουν και μετά σκανάρουν το λαχνό τους αμέσως για να αυξήσουν όσο περισσότερο δυνατόν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα», προσθέτει ο κ. Κομητάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο φονικό στη Ρόδο: Σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε – Τι γράφει στο σημείωμα που άφησε

ΕΝΦΙΑ 2021: Εδώ θα βρείτε τα εκκαθαριστικά σας - Τέλος το Taxisnet

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου