ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Οι αγώνες της Κυριακής με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Super League Σούπερ Λιγκ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της Κυριακής (6/11), όπου φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κάθε ντέρμπι «αιωνίων» έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, αλλά το πρώτο της τρέχουσα σεζόν στη Super League παρουσιάζει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ξεκίνημα ρεκόρ, με το «10 στα 10» και μετά από πολύ καιρό δείχνει έτοιμος για την επιστροφή στην κορυφή. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, μοιάζει σαν να παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για το πρωτάθλημα, καθώς ήδη είναι στο -10 από την κορυφή.

Στην Τρίπολη, η ΑΕΚ δοκιμάζεται κόντρα στον τοπικό Αστέρα, έχοντας ως στόχο την έβδομη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, όμως, θα έχει και το μυαλό της στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, όπου θα ήθελε ένα «στραβοπάτημα» των «πράσινων» για να πλησιάσει στην κορυφή.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (6/11) ανοίγει στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε ματς δίχως νίκη, ενώ η ομάδα της Λιβαδειάς πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» την περασμένη αγωνιστική.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της Super League

Σχετικές ειδήσεις