ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Buzzer beater ο Παναθηναϊκός, νίκησαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Super League Σούπερ Λιγκ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της Κυριακής (15/1) για τη 18η αγωνιστική, όπου ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - Άρης, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. 

Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν αήττητο σερί εννιά αγώνων (6-3-0), το οποίο θα επιδιώξουν να επεκτείνουν κόντρα στους «κίτρινους», οι οποίοι ψάχνουν τρόπο να σταθεροποιηθούν στην πρώτη εξάδα.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά μεσοβδόμαδα επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας 2-0 στον Βόλο. Οι πρωτοπόροι «πράσινοι» έχουν δύσκολη έξοδο στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό (2-2 από 0-2) και νίκησε την ΑΕΚ.

Η «Ένωση», η οποία επικράτησε με… νέο «αίμα» την Κηφισιά στο Κύπελλο, έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην «OPAP Arena». Η ομάδα του Αγρινίου έχει ηττηθεί στα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, και το Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός, σε μια μονομαχία ομάδων με διαφορετικούς στόχους. Οι Αρκάδες κυνηγούν μια θέση στα playoffs κι η ομάδα της Λιβαδειάς να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της Super League

Σχετικές ειδήσεις