ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League LIVE: Λειψία-Ρεάλ Μαδρίτης και Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι | Δείτε βίντεο με τα γκολ

Champions League LIVE: Λειψία-Ρεάλ Μαδρίτης και Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι | Δείτε βίντεο με τα γκολ

Champions League: LIVE η εξέλιξη των αγώνων Λειψία-Ρεάλ Μαδρίτης και Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» της διοργάνωσης.

Έπειτα από δύο μήνες… διακοπής, το Champions League επιστρέφει στη δράση. Οι 16 καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν, που πήραν την πρόκρισή τους από τη φάση των ομίλων, θα αναμετρηθούν τις επόμενες εβδομάδες, με στόχο τα 8 εισιτήρια για τα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αρχή θα γίνει την Τρίτη (13/02) το βράδυ σε Δανία και Γερμανία. Συγκεκριμένα, η Λειψία υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στη «RB Arena». Οι Γερμανοί πήραν τη δεύτερη θέση στον 7ο όμιλο, πίσω από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας συγκομιδή 4 νίκες και 2 ήττες, αμφότερες από τους «Πολίτες». Από την πλευρά της, η «Βασίλισσα» τερμάτισε στην κορυφή του 3ου ομίλου, έχοντας το απόλυτο 6Χ6 απέναντι σε Νάπολι, Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας θα φιλοξενηθεί στο «Parken» της Κοπεγχάγης, όπου η ομώνυμη ομάδα θα παίξει κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους για την υπεράσπιση του τίτλου τους, ενώ οι Δανοί να δώσουν συνέχεια στη φετινή σεζόν, μετά τη δεύτερη θέση στον 1ο όμιλο, πίσω από την Μπάγερν Μονάχου και μπροστά από τις Γαλατάσαραϊ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αγώνων και δείτε βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις: