ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός LIVE 3-1: Λεπτό προς λεπτό η «μάχη» του Βελιγραδίου

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός LIVE 3-1: Λεπτό προς λεπτό η «μάχη» του Βελιγραδίου

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Δείτε τι συμβαίνει στον αγώνα του Βελιγραδίου για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Το καλό ευρωπαϊκό του κοστούμι επιθυμεί να βάλει ο Ολυμπιακός στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν μόνο τη νίκη για να πολλούς λόγους. Αφενός για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση κι αφετέρου για να γίνουν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Στα αγωνιστικά, μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να φτάσει στους 4 βαθμούς στο 2ο όμιλο. Από την άλλη μεριά ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από την ήττα, απέναντι στην Παρτιζάν, και θέλει να αφήσει πίσω του το αρνητικό αποτέλεσμα. Οι Σέρβοι γνωρίζουν ότι αν θέλουν να έχουν μέλλον στην ευρωπαϊκή τους πορεία θα πρέπει να κερδίσουν υποχρεωτικά αυτό το παιχνίδι, κάτι που ενδεχομένως να τους προσθέσει άγχος.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Ο Μπενουά Μπαστιάν ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, προκειμένου να διευθύνει την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός. Ο Γάλλος διαιτητής είχε σφυρίξει τη νίκη 3-1 του Ολυμπιακού επί της Μίλαν, αλλά και στην ήττα με 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά τον Αύγουστο του 2016.

Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αμαουρί Ντελερού. Στο VAR θα είναι οι Μπενουά Μιγιό και Ρούντι Μπουκέ. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κάρεν Ναλμπαντιάν και της UEFA, ο Πίτερ Λούντστρομ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο γιατρός του «σπάει» τη σιωπή του – Τι αποκάλυψε (pics)

Σειρήνες πολέμου θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα - Δείτε πότε και γιατί