ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Παίκτης της Άρσεναλ καλύπτει τον μισθό της απολυμένης μασκότ!

Κορονοϊός: Παίκτης της Άρσεναλ καλύπτει τον μισθό της απολυμένης μασκότ!

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος γνωστοποίησε ότι όσο θα βρίσκεται στην Άρσεναλ θα καλύπτει τον μισθό εργαζόμενου που απολύθηκε από τον σύλλογο μετά από 27 χρόνια!

Ο λόγος για τον Τζέρι Κάι, ο οποίος μόνο τυχαίος δεν είναι, καθώς είναι ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από τη θρυλική μασκότ του συλλόγου, Gunnersaurus. Είναι χαρακτηριστικό ότι έδινε το παρών σε όλα τα εντός έδρας ματς της ομάδας του Λονδίνου από το 1993!

Κομμάτι της ιστορίας της Άρσεναλ, η οποία, όμως, αναγκάστηκε να τον «κόψει» στο πλαίσιο των γενικότερων περικοπών που κάνει για να μειώσει την οικονομική ζημιά που έφερε ο κορονοϊός.

Ο Μεσούτ Οζίλ προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση, γνωστοποιώντας ότι θα καλύψει τον ολόκληρο τον μισθό του Κάι! Αναλυτικά όσα ανέφερε σε μήνυμα του...

«Στενοχωρήθηκα πολύ που ο Τζέρι Κάι, ή αλλιώς η διάσημη και πιστή μασκό του Gunnersaurus κι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας, απολύθηκε μετά από 27 χρόνια. Ως εκ τούτου, προσφέρομαι να αποζημιώσω την Άρσεναλ για ολόκληρο τον μισθό του μεγάλου πράσινου φίλου μας, για όσο θα αποτελώ παίκτη της ομάδας».