ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Επιτέλους νίκη για τη Σίτι, «έμφραγμα» για Τσέλσι

Premier League: Επιτέλους νίκη για τη Σίτι, «έμφραγμα» για Τσέλσι
Κερδισμένη της βραδιάς στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι
AP Images

Premier League: Φοβερές ανατροπές και μεγάλα ματς στην 4η αγωνιστική στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Με το επεισοδιακό ντέρμπι του Λίβερπουλ ξεκίνησε η αγωνιστική στην Premier League το Σάββατο. Η Έβερτον κατάφερε να «φρενάρει» την πρωταθλήτρια Αγγλίας με το 2-2 να παραμένει παρά το γκολ που πέτυχε η ομάδα του Κλοπ στις καθυστερήσεις.

Η ακύρωση του γκολ με τη χρήση του VAR αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός του Φαν Ντάικ από το βίαιο μαρκάρισμα του Πίκφορντ έχουν «σηκώσει» συζήτηση στην Αγγλία με τη Λίβερπουλ να διαμαρτύρεται και να μένει εν τέλει πίσω από τα «ζαχαρωτά» στη βαθμολογία.

«Έμφραγμα» για την Τσέλσι

Την ευκαιρία να «πιάσει» τη Λίβερπουλ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Premier League έχασε η Τσέλσι, καθώς έμεινε στο 3-3 με τη Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ προηγήθηκαν 2-0, με τα δυο πρώτα γκολ του Τίμο Βέρνερ για τους Λονδρέζους, αλλά οι «Άγιοι» απάντησαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Κάιλ Χάβερτζ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έκανε το 3-2 για την Τσέλσι, όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο τελευταίο λεπτό ο Γιανίκ Βέστεργκααρντ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-3 που άφησε τους «μπλε» στους 8 βαθμούς…

«Λύγισε» την Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι

Στο άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Άρσεναλ. Οι «Πολίτες» δυσκολεύτηκαν αρκετά για να καταβάλουν την αντίσταση των «κανονιέρηδων» και τα κατάφεραν χάρη σε ένα γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ από το 23’ του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι μετά από αυτή της πρεμιέρας, καθώς είχαν μεσολαβήσει ο εντός έδρας διασυρμός (2-5) από τη Λέστερ και η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Λιντς. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε στους επτά βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Premier League. Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ που ξεκινά στις 22:00 του Σαββάτου (17/10).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρένα Κουβελιώτη: Η δημοσιογράφος σπάει τη σιωπή της - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας