Super League – ΑΕΚ: Δεν της... πάνε τα Χριστούγεννα! - Δείτε τα γκολ (videos)

Super League: Η ΑΕΚ αντιμετώπισε για ακόμα ένα ματς πολλά προβλήματα, έμεινε στο 2-2 με τον Βόλο και δεν κατάφερε να «σπάσει» την κατάρα που την κυνηγά στα ματς πριν από τα Χριστούγεννα
Super League – ΑΕΚ: Δεν της... πάνε τα Χριστούγεννα! - Δείτε τα γκολ (videos)
2'

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα επιβεβαίωσε και πάλι ότι είναι βαριά «άρρωστη» και είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να φέρει εξελίξεις στον σύλλογο. Σε ένα ματς που προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» νωρίς και να κάνει καλές γιορτές, κατέληξε σε... ροντέο με τρεις κόκκινες κάρτες.

Για ακόμα μια φορά, η άμυνα ήταν το μεγάλο πρόβλημα για την ΑΕΚ κι ο εξαιρετικός Βόλος πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έχοντας γυρίσει το ματς! Στο δεύτερο μέρος, οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν και με τις αλλαγές του Καρέρα επέστρεψαν ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Μάλιστα, η «Ένωση» έδειχνε ικανή για την ανατροπή, αλλά οι δύο ανόητες αποβολές του Παουλίνιο και του Σάκχοφ την καταδίκασαν! Μάλιστα, αν δεν ήταν κι ο Τσιντώτας να νικήσει τον Μπαρτόλο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βόλος θα είχε φύγει με τη νίκη.

Κάπως έτσι συνεχίστηκε κι η αρνητική παράδοση που έχει η ΑΕΚ στα ματς που δίνει πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς για δέκατη σερί σεζόν δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη.

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 4-2-3-1): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας (67’ Αλμπάνης), Τσιγκρίνσκι, Μιτάι (82’ Λόπες), Σιμόες, Σιμάνσκι (46’ Σάκχοφ), Γκαρσία, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (58’ Ανσαριφάρντ), Ολιβέιρα

Βόλος (Α. Λόπες, 4-2-3-1): Κλέϊμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Μπαριέντος, Ριένστρα, Περέα (68’ Μαρτίνες), Ουάρντα, Μπαρτόλο, Δουβίκας (86’ Μήτογλου)

Οι σκόρερ

Το γκολ του Τάνκοβιτς

Το 1-1 από τον Φεράρι

Ο Ουάρντα δίνει το προβάδισμα στον Βόλο

Ο Ανσαριφάρντ ισοφαρίζει σε 2-2

Οι αποβολές...

Η απόκρουση του Τσιντώτα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 134 στην Αθήνα, 118 στη Θεσσαλονίκη - Η κατανομή των νέων μολύνσεων ανά περιφέρεια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή