ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα – Γεωργία 1-1: Πέταξε το «δώρο» στα... σκουπίδια – Δείτε τα γκολ (videos+photos)

Ελλάδα – Γεωργία 1-1: Πέταξε το «δώρο» στα... σκουπίδια – Δείτε τα γκολ (videos+photos)

Εθνική ομάδα: Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γκολ «δώρο» της Γεωργίας, έμεινε στο 1-1 κι έχασε το... πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει με την ισοπαλία στην Ισπανία.

Στην Εθνική γνώριζαν καλά ότι για να έχει αξία η παλικαρίσια ισοπαλία στην Ισπανία, η νίκη κόντρα στη Γεωργία ήταν μονόδρομος. Από τη στιγμή που δεν ήρθε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε σημαντικό πισωγύρισμα στη μάχη για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι Γεωργιανοί έδειξαν στην πράξη αυτό που ήταν γνωστό και πριν το ματς ότι είναι μια επικίνδυνη ομάδα, έβαλαν δύσκολα στους διεθνείς, οι οποίοι αντιμετώπισαν μεγάλο θέμα στο να κρατήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν.

Μολονότι, η Ελλάδα έδειχνε εγκλωβισμένη κατάφερε να προηγηθεί με ένα γκολ «δώρο» των φιλοξενούμενων, αφού ο Κακαμπάντζε χωρίς να έχει πίεση έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Σε εκείνο το σημείο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κλήθηκε να δείξει συγκέντρωση και να πάρει το «τρίποντο» σε ένα ματς, όπου δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Αυτό, όμως, δεν έγινε καθώς μια αδράνεια στην άμυνα έφερε τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου, τον Κβαρατσχέλια στο «ένας εναντίον ενός» με τον Μαυρία, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε ισοφαρίζοντας δύο λεπτά μετά το 1-0. Από εκεί και πέρα, η Εθνική δεν κατάφερε να απειλήσει, ενώ θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλο γκολ από τη Γεωργία, η οποία άλλωστε είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι και ολοκλήρωσε το ματς με περισσότερες τελικές.

Εικόνες από το ματς

Το φιλμ του αγώνα

Η μεγάλη ευκαιρία του Τζόλη

Το πέναλτι που ζήτησε η Ελλάδα σε ανατροπή του Τζόλη

Το φάουλ του Κυριάκου και η επέμβαση του Βλαχοδήμου

ΓΚΟΛ 1-0

ΓΚΟΛ 1-1

Το γκολ της Ελλάδας που ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Οι ενδεκάδες

Η ενδεκάδα της Εθνικής
Η ενδεκάδα της Γεωργίας

Pre Game

Η άφιξη των δύο ομάδων στην Τούμπα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανοίγει ξανά η αγορά - Πότε και πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Όλα τα μέτρα