ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Ξεκάθαρος κι ο Γκουαρντιόλα - «Δεν είναι αθλητισμός...»

Πεπ Γκουαρντιόλα

European Super League: Μετά τον Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ κι ο Πεπ Γκουαρντιόλα της Μάντσεστερ Σίτι τάχθηκε κατά της «κλειστής» λίγκας.

Τη Δευτέρα (19/4) ήταν ο Κλοπ αυτός που εξέφρασε την αντίθεση του, σήμερα (20/4) ήταν η σειρά του Γκουαρντιόλα να πάρει θέση για τη σύσταση της ESL.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ανάμεσα στους 12 «αποστάτες», ωστόσο τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τόσο εκείνη, όσο κι η Τσέλσι κάνουν δεύτερες σκέψεις. Ο προπονητής των «πολιτών» μίλησε για το θέμα της European Super League στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Άστον Βίλα.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Ο αθλητισμός σταματά να είναι αθλητισμός όταν η επιτυχία είναι εγγυημένη και η σχέση μεταξύ προσπάθειας και επιβράβευσης δεν υπάρχει. Δεν είναι αθλητισμός όταν δεν σε νοιάζει αν θα χάσεις. Δεν είναι δίκαιο ομάδες να παλεύουν για την κορυφή αλλά να μην μπορούν να προκριθούν στη λίγκα.

Στηρίζω την ομάδα μου, είμαι μέρος της αλλά έχω και εγώ τις απόψεις μου και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Θα ήθελα ο πρόεδρος αυτής της επιτροπής να έρθει και να μας πει γιατί θα είναι ή δεν θα είναι ο Άγιαξ στη λίγκα.

Στους παίκτες μου δεν έχω μιλήσει ακόμα για το θέμα. Θα παίξουμε στο Champions League την επόμενη εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό. και του χρόνου, θα παίξουμε στην Ευρώπη επειδή το αξίζουμε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεμιστοκλέους: Για ποιές ηλικίες ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμών στις 21 και τις 24 Απριλίου