ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριέκα – ΠΑΟΚ 0-2: Έκανε το καθήκον του! Προκρίθηκε στους ομίλους του Europa Conference League (vids)

Ριέκα ΠΑΟΚ
Intime

Europa Conference League: Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τη Ριέκα στην Κροατία κι εξασφάλισε την παρουσία του στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήρε τη νίκη που ήθελε μετά το 1-1 στην Τούμπα.

Οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου μπήκαν δυνατά στο ματς, βρήκαν γκολ νωρίς και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το ματς, μέχρι να βρουν και δεύτερο τέρμα λίγο πριν το φινάλε. Εν κατακλείδι, η ελληνική ομάδα εμφανίστηκε σοβαρή, κυνική κι ούσα ανώτερη πήρε δίκαια την πρόκριση.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και ξεκίνησε με δύο δοκάρια, μέχρι ο Ελ Καντουρί να βρει δίχτυα στο πρώτο δεκάλεπτο. Μάλιστα, με την εικόνα που έδειξε ενδεχομένως να άξιζε ακόμα ένα τέρμα πριν το φινάλε του 45λεπτου, καθώς έχασε ευκαιρίες ενώ είχε κι ένα ακόμα δοκάρι!

Το χαμηλό τέμπο του ματς μετά την ανάπαυλα βοήθησε την ελληνική ομάδα να διαχειριστεί με μεγαλύτερη ευκολία το ματς, έχοντας την κατοχή και αναζητώντας χώρους προς την εστία των γηπεδούχων. Η Ριέκα δεν μπορούσε να απειλήσει κι ο ΠΑΟΚ που είχε φέρει το ματς στα μέτρα του σκόραρε για δεύτερη φορά με τον Μουργκ στο 80ο λεπτό, καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση.

Τα γκολ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι Ταλιμπάν καταδικάζουν την επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ