ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρούμπεν Σεμέδο: Σε «απομόνωση» στον Ολυμπιακό – Αναμονή για το μέλλον του

Ρούμπεν Σεμέδο
Intime

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος αμυντικός προπονείται μόνος του και περιμένει να δει ποιο θα είναι το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Τις εξελίξεις όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό του μέλλον περιμένει ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κάνει ατομικός προπονήσεις για να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Να θυμίσουμε ότι στον Πορτογάλο αμυντικό είχε απαγγελθεί η κατηγορία του ομαδικού βιασμού 17χρονης και στις αρχές Σεπτεμβρίου αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς άλλους όρους.

Την ώρα που η πλευρά του παίκτη περιμένει να οριστεί η δικάσιμος της υπόθεσης, ο ίδιος έχει μείνει εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως, πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε εμφανιστεί σίγουρος για την αθωότητά του και πως τον περιμένει να επιστρέψει.

Προς το παρόν ο 27χρονος κάνει μόνος του προπονήσεις και περιμένει να δει τι θα συμβεί με το μέλλον του. Το πιθανότερο σενάριο είναι μέχρι να «κλείσει» οριστικά η υπόθεση να μείνει εκτός από τους «ερυθρόλευκους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάρκιζα: «Δεν γνωρίζαμε για την 2χρονη», λένε οι γονείς - Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού

Πάτρα: Έκλεβαν τον γιατρό την ώρα που έσωζε τον 6χρονο Φώτη

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές