ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Τα βλέμματα στο αθηναϊκό ντέρμπι, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ – Οι μεταδόσεις της ημέρας

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Intime News

Super League: Το ντέρμπι της Αθήνας, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής (11/9) για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το μεγάλο ματς του «Απ. Νικολαΐδης» βρέθηκε στον «αέρα», μετά τον Τάσου Σιδηρόπουλου.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν ο αρχιδιαιτητής, Στέφεν Μπένετ ακύρωσε τον ορισμό του Έλληνα ρέφερι και βρήκε ξένο ρέφερι από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο λόγος για τον Βούλγαρο, Γκεόργκι Καμπάκοφ.

Το αθηναϊκό ντέρμπι αποτελεί ένα γερό τεστ και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν υψηλούς στόχους την τρέχουσα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή. Επίσης, το «τριφύλλι» έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, ενώ θέλει να διατηρήσει ένα φοβερό σερί που τρέχει. Συγκεκριμένα, δεν έχει ηττηθεί σε ματς της 4ης αγωνιστικής τα τελευταία 14 χρόνια (10-4-0). Η τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2007/08, όταν είχε χάσει 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Μπερνάρ, ενώ διαθέσιμος είναι κι ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ εκτός έμεινε ο Χουάνκαρ.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ αναζητά ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα για να καλύψει την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος από την κορυφή, λίγες ημέρες πριν μπουν στο νέο τους γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει μια σημαντική απουσία, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος υπέστη θλάση.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (11/9) περιλαμβάνει άλλους δύο αγώνες. Ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα από τη Ναντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, υποδέχεται τον Βόλο, αναζητώντας νίκη με καλή εμφάνιση για να αναπτερώσει το ηθικό του.

Στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας φιλοξενεί τον Άρη, ο οποίος θα έχει ξανά στον πάγκο του τον υπηρεσιακό, Απόστολο Τερζή. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα πρώτα ματς.

Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο (10/9)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ

ΚΑΝΑΛΙ

«Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ – Παναιτωλικός

1-2

CosmoteSport2HD

«Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός

2-1

Novasports2HD

Νεάπολης

Ιωνικός – Ατρόμητος

1-4

CosmoteSport1HD

Κυριακή (11/9)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

«Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Βόλος

18:30

CosmoteSport1HD

«Θ. Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρίπολης – Άρης

21:30

Novasports PrimeHD

«Απ. Νικολαΐδης»

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

21:30

CosmoteSport1HD

Δευτέρα (12/9)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

Τούμπας

ΠΑΟΚ – Λαμία

19:00

Novasports PrimeHD

Super League
Η βαθμολογία της Super Leagueslgr.gr