ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φινάλε με ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα της Super League

Super League
Intime News

Super League: Με το σπουδαίο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ πέφτει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται το τριήμερο στη Super League, καθώς η αυλαία πέφτει με ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για να μην χάσουν κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη «λευκή» ισοπαλία με την Καραμπάγκ, σε μια αναμέτρηση που έδειξε σημάδια βελτίωσης. Με τον πρώτο τους βαθμό στο Europa League, έμειναν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa Conference League.

Ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μαρσέλο, υπέστη σύσπαση στον δεξιό τετρακέφαλο, ενώ αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ο Άβιλα, μολονότι προπονήθηκε την Κυριακή (16/10). Αντίθετα, στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι οι Ελ Αραμπί, Εμβιλά και Ρέτσος.

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δέχθηκε νέο σοκ με γκολ στις καθυστερήσεις στη Λειβαδιά και μετράει τρία ματς δίχως «τρίποντο» (βλ. 0-2-1). Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια, ενώ θέλουν το «διπλό» για να τιμήσουν και τη μνήμη του «Καίσαρα», Σταύρου Σαράφη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει στον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα κι επιστρέφει στη δράση. Στην αποστολή είναι κι οι Αουγκούστο, Κουλιεράκης.

Η ώρα και το κανάλι του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας (17/10). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της, μέσα από το Live του Newsbomb.gr.

Η 8η αγωνιστική της Super League

Σάββατο 15 Οκτωβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ

ΚΑΝΑΛΙ

Πανθεσσαλικό

Βόλος – Λεβαδειακός

2-1

CosmoteSport1HD

«Κλ. Βικελίδης»

Άρης – Ιωνικός

2-1

Novasports Prime

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ

ΚΑΝΑΛΙ

OPAP Arena

ΑΕΚ – Ατρόμητος

1-0

CosmoteSport1HD

«Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

2-2

Novasports Prime

«Αθ. Διάκος»

Λαμία – Παναθηναϊκός

0-2

CosmoteSport1HD

«Θ. Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρ. – Παναιτωλικός

0-0

Novasports Prime

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

«Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

20:00

CosmoteSport1HD

Super League
Η βαθμολογία της Super Leagueslgr.gr

O πίνακας των σκόρερ

  • 8 ΓΚΟΛ: Αϊτόρ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
  • 6 ΓΚΟΛ: Καρέλης (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)
  • 4 ΓΚΟΛ: Ντέλετιτς (ΒΟΛΟΣ)
  • 3 ΓΚΟΛ: Λιβάι Γκαρσία, Πινέδα (ΑΕΚ), Γκρέι, Μαντσίνι (ΑΡΗΣ), Κιάρτανσον (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Τσοκάνης (ΒΟΛΟΣ), Μπακαμπού (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Νάρεϊ (ΠΑΟΚ), Εραμούσπε (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)
  • 2 ΓΚΟΛ: Άμραμπατ, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ), Πάλμα (ΑΡΗΣ), Τιλίκα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Τζαβίδας (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Οζέγκοβιτς (ΒΟΛΟΣ), Μάντζης, Μεντόσα (ΙΩΝΙΚΟΣ), Μουτίνιο (ΛΕΒΑΕΙΑΚΟΣ), Ελ Αραμπί, (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Διαμαντής (ΟΦΗ), Παλάσιος, Σπόραρ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Νταγκό, Σενγκέλια (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Ροσέρο (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)
  • 1 ΓΚΟΛ: Μουκουντί, Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Ζερβίνιο, Εμπακατά (ΑΡΗΣ), Μπενίτο, Μπαράλες, Καστάνιο, Γκαρντάβσκι (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μουνίθ, Τζοβάρας, Ροτάριου, Φριντζόνσον, Κεσχρίντα, Ρομπάιγ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Φαν Βέερτ, Π. Φερνάντεθ, Λούνα, Μπαριέντος (ΒΟΛΟΣ), Ελευθεριάδης (ΙΩΝΙΚΟΣ), Νούνιες, Μποάκιε, Ντε Βινσέντι (ΛΑΜΙΑ), Λιάγκας, Μπελμόντ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπουχαλάλης, Μπιέλ, Ραντζέλοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ντιουσέ, Νέιρα (ΟΦΗ), Σάντσες, Βέρμπιτς (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μόρσεϊ, Κολοβός, Κούτσιας (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ολιβέιρα Νέλσον, Μπράντον (ΠΑΟΚ), Μπάλαν, Παντελάκης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)
  • ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Ντόη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Σχετικές ειδήσεις