ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιμένει ο Καρεμπέ: «Ευρωπαϊκό τελικό ο Ολυμπιακός κι ας γελάνε»

Κριστιάν Καρεμπέ Ολυμπιακός
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν την Πέμπτη (3/11) το τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό ματς τους, ωστόσο Κριστιάν Καρεμπέ επανέλαβε την επιθυμία η ομάδα να παίξει σε ευρωπαϊκό τελικό.

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» είχε αναφερθεί στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

«Πάντα βάζαμε τον πήχη πολύ ψηλά. Θέλουμε να πάμε στον τελικό αυτού του Europa League και γιατί όχι να τον κερδίσουμε, αυτό είναι ξεκάθαρο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στη φετινή του πορεία στην Ευρώπη κι η αυριανή αναμέτρηση με τη Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι η τελευταία ευκαιρία του.

Ο Καρεμπέ σε συνέντευξη του στο «France 3» επανέλαβε ότι στόχος παραμένει ένας ευρωπαϊκός τελικός, ενώ υποστήριξε ότι πάνω από τη μισή Ελλάδα υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.

«Εγώ θέλω να πάμε αυτήν την ομάδα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Πάντα το λέω ακόμα και ας ξέρω ότι ορισμένοι γελάνε. Όμως αυτή είναι η ιδέα, να δημιουργήσουμε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο», τόνισε μεταξύ άλλων και απάντησε σε ερώτηση για το αν ο σύλλογος προσελκύει τους νέους παίκτες:

«Μιλάμε για τον Ολυμπιακό που έχει 47 πρωταθλήματα. Πάνω από τη μισή Ελλάδα υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Αυτό τα λέει όλα. Τα περισσότερα παιδιά θέλουν να έρθουν να παίξουν εδώ. Χρειάζεται βέβαια καθημερινή δουλειά και προσπάθεια. Να φέρεις αυτά τα παιδιά και να τα προετοιμάσεις καλά και σωστά».

Σχετικές ειδήσεις