ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Θυσίασε» το Μουντιάλ 2022 κι έκανε επέμβαση ο Τσούμπερ

Στίβεν Τσούμπερ ΑΕΚ
Intime News

Super League: Ο Στίβεν Τσούμπερ αποφάσισε να μην παίξει με την Ελβετία στο Μουντιάλ 2022, για να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Η επέμβαση έγινε την Πέμπτη (10/11) κι ο Τσούμπερ αναμένεται να μείνει εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα.

Ο Ελβετός μέσος πήρε τη δύσκολη απόφαση να «κόψει» τον εαυτό του από το μεγάλο «ραντεβού» του Κατάρ, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από πέρσι και μακροπρόθεσμα να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν, τον είχε ενημερώσει ότι τον θέλει κι είχε και πλάνο διαχείρισης για εκείνος. Ο Τσούμπερ, όμως, είχε πάρει τη γενναία απόφαση, καθώς όντας στα 31 του, δύσκολα θα του δοθεί άλλη ευκαιρία να παίξει σε Μουντιάλ.

Σήμερα (10/11) πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επέμβαση, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να αναφέρει στην ενημέρωση της: «Ο Στίβεν Τσούμπερ υποβλήθηκε επιτυχώς σε ρομποτική αποκατάσταση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών αμφοτερόπλευρα, από τον διεθνούς φήμης χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, παρουσία του γιατρού της ομάδας μας κ. Χάρη Λάλου. Στίβεν, περαστικά. Σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!».

Σχετικές ειδήσεις