ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Νοκ άουτ Εμβιλά και Χάμες Ροντρίγκες από τη ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» στον αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα «θαύμα» κόντρα στην ΑΕΚ, μετά την ήττα με 3-0 στην «OPAP Arena».

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες του, αλλά στην προσπάθεια τους αυτή θα στερηθούν δύο σημαντικούς παίκτες. Ο Μίτσελ δεν θα έχει διάθεση του, τόσο τον Γιαν Εμβιλά, όσο και τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Γάλλος έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά αποκόμισε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι. Μολονότι, ακολούθησε θεραπείες δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Το ίδιο ισχύει και για τον Κολομβιανό, ο οποίος δεν είχε παίξει στο ντέρμπι «αιωνίων».

Να θυμίσουμε ότι εκτός είναι κι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Γκάρι Ροντρίγκες και Παναγιώτης Ρέτσος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι

Σχετικές ειδήσεις