ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1: Ο Τσούμπερ την έστειλε μόνη πρώτη!

Super League
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Super League: Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην κορυφή, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena».

Το «χρυσό» γκολ της «Ένωσης» σημείωσε ο Στίβεν Τσούμπερ, σε ένα ματς, πάντως, που οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα τέρματα.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα ήταν «καταιγιστικοί» στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι τελικές ήταν 11-0 υπέρ τους. Πέρα από το τέρμα του Ελβετού στο 31ο λεπτό, είχαν και δύο δοκάρια, με τους Σιντιμπέ (στο 21’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και Γκατσίνοβιτς (στο 43’ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι).

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το «τρίποντο» και μετά την ανάπαυλα ο Ατρόμητος ανέβασε σταδιακά την απόδοση του και μέτρησε περισσότερες τελικές στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν κατάφερε, όμως, να σκοράρει, έχοντας κορυφαία στιγμή το γύρισμα του Τζαβίδα, ο οποίος πλάσαρε ψηλά από τη μικρή περιοχή στο 89’.

Ο Τσούμπερ με το δεύτερο του τέρμα του στο πρωτάθλημα έκρινε τον αγώνα. Ο Ελβετός με τα δύο του γκολ έχει δώσει έξι βαθμούς στους «κιτρινόμαυρους», καθώς το πρώτο του ήταν το νικητήριο στο ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Super League
Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-1slgr.gr

Διαιτητής: Καραντώνης
Κίτρινες: Ντε Μποκ, Κλωναρίδης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης (λ.τρ. Μαυρομμάτης), Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κούεν (77΄Φριτζόνσον), Ροτάριου (65΄ Κλωναρίδης), Αγκιμπού Καμαρά, Κιάρτανσον (65΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (65΄ Τζοβάρας)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Ελίασον (76΄ Φερνάντες), Γιόνσον (76΄ Πινέδα), Γκατσίνοβιτς (86΄ Φαν Βέερτ), Τσούμπερ (76΄ Μάνταλος), Αραούχο

Σχετικές ειδήσεις