ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Μπερνάρ, έτοιμος στα playoffs της Super League

Super League
EUROKINISSI

Παναθηναϊκός: Ο Χουάν Μπερνάρ υποβλήθηκε σε επέμβαση για κολικό του νεφρού, ωστόσο δεν τίθεται θέμα απουσίας του ενόψει των playoffs της Super League.

O 30χρονος Βραζιλιάνος απουσίασε από το σημερινό πρόγραμμα, καθώς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με σκοπό να απαλλαγεί από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο κολικός νεφρού, άλλωστε, ήταν κι ο λόγος που απουσίασε από τον αγώνα της Δευτέρας (6/3), ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό.

Ο Μπερνάρ αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (10/3) να επιστρέψει στο Κορωπί κι ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα απουσίας του στην έναρξη των playoffs. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος ακόμα και για το ματς με τον Ατρόμητο, την ερχόμενη Κυριακή (12/3).

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης (7/3). Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με σέντρες και τελειώματα και ολοκληρώθηκε με σουτ.

Σχετικές ειδήσεις