ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η ΑΕΚ για την «ερυθρόλευκη» διαρροή - «Ίσως χρειάζεται να κάνουν το αλκοτέστ του Mega»

Super League
Intime News

Super League: Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ, με το θέμα που προέκυψε από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, ότι κατέθεσε αίτηση αλλαγής του διαιτητή το Σάββατο (8/4).

Η ΚΕΔ σε ανακοίνωσή της ανέφερε την Κυριακή (9/4) ότι άλλαξε τους διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης, λόγω δημοσιευμάτων της ίδιας ημέρας που ήθελαν τους Πολωνούς ρέφερι να εμπλέκονται σε επεισόδιο στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη τους.

Ο Ολυμπιακός έκανε λόγο για κακοστημένο σενάριο και σε διαρροή του, ανέφερε ότι: «άφωνες έμειναν όλες οι ομάδες στη συνεδρίαση της Λίγκας από την αποκάλυψη της ίδιας της ΑΕΚ ότι είχε αιτηθεί από το Σάββατο το βράδυ αλλαγή διαιτητή στο κυριακάτικο παιχνίδι της με τον Άρη».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε στην «ερυθρόλευκη» διαρροή. Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Διαβάζουμε αυτή την διαρροή του Ολυμπιακού (ή του Παναθηναϊκού ή και των δύο μαζί) κι αδυνατούμε να καταλάβουμε. Πότε ακριβώς είπαμε εμείς αυτό το πράγμα; Φυσικά ουδέποτε. Αυτό που είπαμε είναι πως κάναμε αίτημα αλλαγής των διαιτητών στην ΕΠΟ, όπως και ο Άρης, αφού είχαν συμβεί όσα συνέβησαν και είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή.

Το αίτημα μας είναι την Κυριακή, υπάρχουν και η ώρα και η ημερομηνία φυσικά που στάλθηκε το mail. Αλλά το να μας παρουσιάζουν να έχουμε πει και μάλιστα ενώπιον τους πως ζητήσαμε αλλαγή διαιτητή το Σάββατο, ξεπερνάει και την πιο διεστραμμένη σκέψη. Ήμαρτον πλέον με την γελοιότητα.

Προφανώς πρέπει να είναι μεθυσμένοι και ίσως χρειάζεται να κάνουν το αλκοτεστ του Mega. Αλκοτεστ Mega χρειάζονται φυσικά και όσοι το αναπαράγουν».

Σχετικές ειδήσεις