ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βλέπει» Ιμάντ Φαράζ ο Παναθηναϊκός

«Βλέπει» Ιμάντ Φαράζ ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ιμάντ Φαράζ της ΑΕΚ Λάρνακας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει επικεντρωθεί 100% στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, πλην όμως το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως είχε κάνει κινήσεις για το διάστημα των μεταγραφών του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, στο «μπλοκάκι» των «πράσινων» είναι ο Ιμάντ Φαράζ, από την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο 24χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός σε 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει 6 γκολ και 7 ασίστ. Μία από τις πιο θεαματικές στιγμές του στη σεζόν ήταν το γκολ απέναντι στην Παρτιζάν για τα προκριματικά του Europa LEague.

Η χρονιά που έχει κάνει ο Ιμάντ Φαράζ είναι εξαιρετική και θεωρείται ένας από τους MVP του πρωταθλήματος στην Κύπρο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει διερευνήσει την περίπτωσή του και υπήρξαν κάποιες πρώιμες επαφές με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Προφανώς και η στιγμή για τον Παναθηναϊκό δεν είναι η κατάλληλη, για να ασχοληθεί με μεταγραφικά ζητήματα, καθώς προέχει η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League πλην όμως η περίπτωση του Ιμάντ Φαράζ φαίνεται να είναι μια από αυτές που ενδεχομένως θα απασχολήσουν το «τριφύλλι» στην off season.