ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Τον «καίει» νέο βίντεο από κρυφή κάμερα - Η σοκαριστική πρώτη κατάθεση της 23χρονης

Ντάνι Άλβες: Τον «καίει» νέο βίντεο από κρυφή κάμερα - Η σοκαριστική πρώτη κατάθεση της 23χρονης
ΑΠΕ

Σοκάρει η πρώτη κατάθεση που έδωσε η 23χρονη κοπέλα σε αστυνομικό, του οποίου η κάμερα κατά λάθος κατέγραφε, μετά την καταγγελία που έκανε για βιασμό από τον Ντάνι Άλβες.

Νέα σοβαρά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται ο Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κρατείται σε φυλακή της Καταλονίας, μετά την καταγγελία 23χρονης γυναίκας για σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ της Βαρκελώνης, τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Ο Ντάνι Άλβες, που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 8 έως 10 χρόνια, είχε ισχυριστεί ότι υπήρχε συναίνεση στην πράξη. «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι. Παρατήρησα την καλή της διάθεση από τον τρόπο που χόρευε, πώς με πλησίαζε, πώς αλλάζαμε θέσεις. Της είπα να μεταφέρουμε το κλίμα στο μπάνιο. Μου είπε ότι ναι, δεν υπήρχε πρόβλημα. Της είπα ότι θα πήγαινα πρώτος και ότι θα την περίμενα μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην απολογία του.

Ωστόσο, η ισπανική εκπομπή «El programa de Ana Rosa», έδωσε στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία το βράδυ της Πέμπτης (11/5). Όπως αναφέρεται στο βίντεο με το ρεπορτάζ (το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ), όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο για να καταγγείλει το γεγονός η κοπέλα, ένας από τους αστυνομικούς άνοιξε κατά λάθος την κάμερα που έχει πάνω του και άρχισε να καταγράφει.

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται η κοπέλα σε πολύ άσχημη κατάσταση, να κλαίει με λυγμούς και να λέει στους αστυνομικούς τι συνέβη με τον Ντάνι Άλβες.

«Πήγα οικειοθελώς στο μπάνιο, αφού δώσαμε μερικά φιλιά του είπα ότι ήθελα να φύγω... Μου είπε "όχι" και κλείδωσε την πόρτα, πέταξε την τσάντα μου στο έδαφος, με άρπαξε από τα ρούχα μου και μου έλεγε άσχημα πράγματα. Μου έλεγε πως είμαι το πουτ@ν@κι του και μετά άρχισε να με χτυπάει».

Στο βίντεο ακούγεται να κλαίει και να λέει πριν κλείσει από μπαταρία η κάμερα ασφαλείας του αστυνομικού: «Κανείς δεν θα με πιστέψει, γιατί φαίνεται από τις κάμερες ότι μπήκα οικειοθελώς στο μπάνιο».

Διαβάστε επίσης:

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαΐου - Οι επιστολές Μπέου και Μαρινάκη

Ντάνι Άλβες: Τον παρενοχλούν στη φυλακή - Σε κακή κατάσταση ο Βραζιλιάνος

Άλβες: Τι δίνει ως αντάλλαγμα στη φυλακή για τσιγάρα κι άλλα «δώρα»