ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Το «αντίο» του Παπασταθόπουλου - «Τιμή μου»

Ολυμπιακός: Το «αντίο» του Παπασταθόπουλου - «Τιμή μου»
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Το δικό του «αντίο» στους «ερυθρόλευκους» είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς ενημερώθηκε επίσημα από τη διοίκηση πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, μια και δεν είναι στα άμεσα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, το όνομα του Μαρκ Μπάρτρα παίζει ήδη «έντονα» για την αντικατάσταση του διεθνή στόπερ.

Λίγες μέρες μετά το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχαιρέτισε τους Πειραιώτες, μ’ ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

«Πέρασαν 2,5 χρόνια 94 συμμετοχές και 2 πρωταθλήματα super league.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αποδοχή τους και την στήριξη τους. Και σε όλο το staff, στους γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, προπονητές, ιατρικό team και πάνω από όλα στους συμπαίκτες μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη πολύτιμη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.

Τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του Ολυμπιακού, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Τα μηνύματα Μίτσελ και Μπάρτρα

Ένας από τους πρώτους που σχολίασε το μήνυμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ήταν ο Μίτσελ Γκονζάλες. Ο Ισπανός κόουτς υποστήριξε πως ήταν ευχαρίστησή του που δούλεψε μαζί με τον Έλληνα αμυντικό και είναι ένας από τους ανθρώπους που θα ήθελε να έχει στην καθημερινότητά του.

«Ήταν ευχαρίστηση και χαρά μου που δούλεψα μαζί σου. Είσαι από απ’ αυτούς τους ανθρώπους που προτιμώ στην καθημερινότητά μου. Σ’ ευχαριστώ πολύ και έχεις τον σεβασμό μου», έγραψε ο Ίβηρας πρώην προπονητήςτου Ολυμπιακού.

Το σχόλιο του Μίτσελ στον Παπασταθόπουλο
Το σχόλιο του Μίτσελ στον ΠαπασταθόπουλοInstagram

Παράλληλα, θέση για την αποχώρηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού πήρε και ο Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος εμφανίζεται ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του. Πάντως, το μήνυμά του δεν ήταν… τοποθέτηση, αλλά περισσότερο μερικές αναφορές προς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Σχετικές ειδήσεις