ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Μοιρασιά» στο Λαμία-ΟΦΗ

Super League: «Μοιρασιά» στο Λαμία-ΟΦΗ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς της Λαμίας με τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να πιστοποιούν πως έχουν τη δυνατότητα να γίνουν οι εκπλήξεις της σεζόν.

Λαμία και ΟΦΗ έδωσαν θέαμα στον κόσμο, αλλά δεν έδωσαν τη νίκη στους εαυτούς τους. Το τελικό 2-2 άφησε και τους δύο ικανοποιημένους, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν δύο φορές και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Το παιχνίδι κύλησε χωρίς σημαντικές φάσεις στο πρώτο του εικοσάλεπτο. Οι δύο ομάδες όση διάθεση κι αν είχαν, έμειναν στην τακτική και στην ακύρωση η μία της άλλης. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 29’, με τον ΟΦΗ να ανοίγει το σκορ. Ο Ντίκο έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Τσιλούλης στο 37’ είχε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ΟΦΗ δεν κλείστηκε κι είχε κι εκείνος τις καλές στιγμές του, όμως το πρώτο μέρος οδηγήθηκε στην ανάπαυλα με το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα στο δεύτερο μέρος, με τον Τσιλούλη στο 47’ να παίρνει την μπάλα απ’ τον Καρλίτος και να νικά τον Σωτηρίου για το 1-1.

Τα επόμενα λεπτά δεν έφεραν αρκετές φάσεις, ενώ υπήρξε και «σπάσιμο» του ρυθμούς. Ο ΟΦΗ, πάντως, βρήκε και νέο προβάδισμα στο 66’. Ο Γκαγέγκος με σουτ έξω απ’ την περιοχή είδε την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει στα δίχτυα για το 1-2.

Η Λαμία αμέσως δοκίμασε να ανεβάσει την πίεσή της κι ευτύχησε να ισοφαρίσει εκ νέου σχετικά γρήγορα. Στο 74’ ο Καρώ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 2-2 με αυτογκόλ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι. Το 2-2 έμεινε στο ματς, στέλνοντας τη Λαμία στους 5 βαθμούς και τον ΟΦΗ στους 7.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Νούνιες - Λάρσον, Πασαλίδης, Νέιρα

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σαραμαντάς (46΄ Βασιλαντωνόπουλος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς (46΄ Τόσιτς), Στάνκο (73΄ Λονγκό), Νούνιες, Σλίβκα, Κορνέζος (90΄+ Σαντάνα), Καρλίτος (87΄ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Σωτηρίου, Λάρσον, Θοράρινσον (79΄ Αμπάντα), Βούρος, Καρώ, Πασαλίδης, Μεγιάδο (84΄ Γκλάζερ), Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Ντικό (57΄ Λουίζ Φελίπε), Τοράλ (79΄ Νέιρα)