ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά-Πανσερραϊκός 4-4: Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου!

Κηφισιά-Πανσερραϊκός 4-4: Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου!

Καταπληκτικό παιχνίδι με 8 γκολ και απίστευτη επιστροφή της Κηφισιάς στις καθυστερήσεις κόντρα στον Πανσερραϊκό που είχε προηγηθεί 0-3 και 2-4, αλλά ισοφαρίστηκε στο τελικό 4-4.

Αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», όπου η Κηφισιά φιλοξένησε τον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική της Super League. Οκτώ γκολ, αποβολή και σασπένς μέχρι το τέλος για να λήξει το ματς ισόπαλο 4-4 με δύο γκολ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις. Τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός είχε προηγηθεί 0-3 πριν το 25’!

Το ματς άρχισε με τον Πανσερραϊκό να έχει το πόδι… πατημένο στο γκάζι. Οι Σερραίοι σόκαραν τους γηπεδούχους και στο 4ο λεπτό ο Δεληγιαννίδης με σουτ απ’ το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-0.

Πριν καλά-καλά προλάβει να συνέλθει η Κηφισιά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία σκόραρε ξανά. Στο 12’ ο Μασούρας έδιωξε πάνω στον Στάικο κι αυτός με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να πιέζουν. Έτσι στο 22’, μετά από συνεχόμενα κόρνερ, ο Μπέργκστρομ με κεφαλιά έκανε το 0-3 για την απόλυτη ψυχρολουσία της ομάδας της Κηφισιάς.

Στο ημίωρο ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε τρεις αλλαγές, δείχνοντας την απογοήτευσή του για την εικόνα που έβλεπε. Η Κηφισιά ισορρόπησε το ματς και πήρε τα ηνία από εκείνο το σημείο και μετά.

Στο 41’ μάλιστα, ο Χάγεκ έκανε σκληρό φάουλ στον Οζέγκοβιτς. Αρχικά είδε την κίτρινη, όμως η φάση εξετάστηκε απ’ τον διαιτητή και τελικά τον απέβαλε, αφήνοντας τον Πανσερραϊκό με 10 πριν το ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε 0-3, ενώ με την έναρξη του δευτέρου υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς αλλά τελικά ακυρώθηκε η απόφαση που αρχικά φάνηκε ως χέρι του Δεληγιαννίδη. Η Κηφισιά βρήκε γκολ στο 56’, με τον Κωνσταντακόπουλου να κατεβάζει και να σουτάρει, νικώντας τον Χοβαν για το 1-3.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν και στο 72’ ξαναμπήκαν στο ματς μειώνοντας στο γκολ. Από φάουλ ο Οζέγκοβιτς πετάχτηκε ωραία για να μειώσει σε 2-3.

Αλλά ο Πανσερραϊκός όχι απλά δεν αγχώθηκε, επανέφερε και τη διαφορά στην άνεση των δύο τερμάτων στο 77’. Σε φάση διαρκείας ο Πηλέας ήταν ο τελικός αποδέκτης και με δυνατό σουτ έκανε το 2-4.

Το ματς κύλησε χωρίς φάσεις μέχρι τις καθυστερήσεις, όπου υποδείχθηκαν 11 λεπτά. Στο 6ο του έξτρα χρόνου, ο Τετέι σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά έβαλε «φωτιά» στα τελευταία λεπτά, μειώνοντας σε 3-4.

Η λύτρωση έστω για τον βαθμό, ήρθε για τους γηπεδούχους στο 11ο λεπτό του έξτρα χρόνου. Ο Μποτία ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 4-4 ολοκληρώνοντας εκπληκτικά το «μαγικό» ματς, δίνοντας από ένα βαθμό στους αντιπάλους. Με αυτόν η Κηφισιά ανέβηκε στους 4 κι ο Πανσερραϊκός πήγε στους 3, έχοντας την πίκρα πως βρέθηκε να νικά με τρία γκολ διαφορά και μέχρι το 90+5’ ήταν μπροστά με δύο τέρματα!

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κόκκινη κάρτα: Χάγεκ (44΄)

Κίτρινες: Οζέγκοβιτς, Παρράς, Μποτία - Μούργος, Χάγεκ, Αλεξιτς, Μπαϊροβιτς, Πεταυράκης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Λούμορ (33΄ Παρράς), Μποτία, Βαφέας, Παπασάββας (58΄ Τετέι), Πέιος (34΄ Αντερέγκεν), Ιλιεφ (72΄ Ιπαλίμπο), Μπιφούμα (34΄ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας (90΄+ Τσαγκαλίδης), Χατζηστραβός (68΄ Τόμας), Ουεντραόγκο, Στάικος (67΄ Μορέιρα), Μούργος (46΄ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Αλεξιτς (60΄ Μπαϊροβιτς).