ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπένετ όρισε Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι – Αναζητείται ξένος διαιτητής

Ο Μπένετ όρισε Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι – Αναζητείται ξένος διαιτητής

Στον «αέρα» το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με την ΚΕΔ να αναζητά ξένο διαιτητή έστω και την τελευταία στιγμή, καθώς με τον ορισμό Μπένετ (Σιδηρόπουλος) φαντάζει απίθανο να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Déjà vu για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Όπως ακριβώς είχε γίνει και στο περσινό πρώτο ντέρμπι μεταξύ τους στη Λεωφόρο, έτσι και φέτος ο Στιβ Μπένετ προχώρησε στον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου! Λύση με Έλληνα διαιτητή, επειδή όπως ο ίδιος ανέφερε δεν μπορεί να βρεθεί ξένος. Γεγονός που κάνει την… καρέκλα του να τρίζει για τα καλά.

Οι δύο ΠΑΕ αλλά και η ΕΠΟ, δεν είναι διατεθειμένοι να πάνε στο ντέρμπι με Έλληνα διαιτητή. Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι για να βρεθεί elite ξένος ρέφερι, τότε το παιχνίδι το πιθανότερο είναι να μη διεξαχθεί! Κάτι που φυσικά θα αποτελεί τεράστια ήττα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το θετικό στην υπόθεση είναι πως έτσι κι αλλιώς το μεγάλο παιχνίδι έχει οριστεί για Δευτέρα 25/9. Κατά συνέπεια είναι πιο εύκολο να υπάρξει επιτυχία στις προσπάθειες για ξένο διαιτητή απ’ το… πάνω ράφι. Πάντως η λύση Σιδηρόπουλου που είχε ορίσει ο Μπένετ-ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι ορισμοί-έχει «καεί».