ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμπερντίν - ΠΑΟΚ: Η κακοκαιρία πλήττει τη Σκωτία - Τα δεδομένα για τον αγώνα στο «Pittodrie»

Αμπερντίν - ΠΑΟΚ: Η κακοκαιρία πλήττει τη Σκωτία - Τα δεδομένα για τον αγώνα στο «Pittodrie»

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης από τους ομίλους του Conference League απόψε (22:00) στο Αμπερντίν, με τον καιρό να δυσχεραίνει την αποστολή του. 

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League θα επιδιώξει να πετύχει ο ΠΑΟΚ, καθώς φιλοξενείται στο «Πιτόντρι» από την Αμπερντίν (Πέμπτη 26/10, 22:00, COSMOTE SPORT 7 HD).

Ωστόσο, ένας έξτρα... αντίπαλος που αναμένεται να έχει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο καιρός!

Το σκηνικό είναι βροχερό από το πρωί, καθώς η κακοκαιρία πλήττει όλη τη χώρα εδώ και αρκετές μέρες. Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο αναβλήθηκαν αρκετά παιχνίδια, ανάμεσα στα οποία και αυτό της Αμπερντίν.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το βράδυ θα βρέχει αρκετά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο -προς το παρόν- δεν υπάρχει ανησυχία για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Οδηγίες για τους εκδρομείς στο Αμπερντίν

«Το meeting point των φιλάθλων μας είναι το Castlegate, το οποίο βρίσκεται μέσα στην πόλη του Αμπερντίν.

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις 17:00 ώστε στις 18:30 να αναχωρήσουν για το γήπεδο με τα πόδια, συνοδεία αστυνομίας.

Απαγορεύεται η κατοχή αλκοολούχων ποτών, τα πυροτεχνήματα, οι πυρσοί, τα καπνογόνα, οι κροτίδες. Οι έλεγχοι θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί και προβλέπονται κυρώσεις και πρόστιμα για τους παραβάτες, καθώς κι απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να ακολουθήσουν τα παρακάτω, που προκύπτουν από την ενημέρωση που λάβαμε από τις σκωτσέζικες αρχές, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα και να ενισχύσουν απρόσκοπτα την ομάδα μας σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό ταξίδι, αλλά και σε όσα ακολουθήσουν στο μέλλον, καθώς βρισκόμαστε σε πλαίσιο αυστηρής επιτήρησης από την UEFA και υπάρχει κίνδυνος για τιμωρία σε επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι οδηγίες:

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προσεγγίσουν το γήπεδο με τα πόδια μέσω της οδού Park Road και να εισέλθουν από το South Walkwat. Θα υπάρχει έλεγχος εισιτηρίων κι αλκοτέστ στο πρώτο μπλόκο και στο δεύτερο θα γίνει σωματικός έλεγχος, αλλά και στις τσάντες και τα πανό. Όλες οι τσάντες ελέγχονται. Αν δεν χρειάζεστε τις τσάντες σας, μην τις πάρετε μαζί σας στο γήπεδο. Επιτρέπονται σακίδια πλάτης ή μικρότερα.

Τα λεωφορεία με τους φιλάθλους του Δικεφάλου, μπορούν να κατεβάσουν τους επιβάτες στην πόλη και να σταθμεύσουν στο γήπεδο δύο ώρες πριν τη σέντρα. Δεν επιτρέπεται η είσοδος από την South Walkway. Τα λεωφορεία θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο από το Golf Road κι από εκεί θα οδηγηθούν στο Golf Road Car Park. Αν τα λεωφορεία προσεγγίσουν γεμάτα το γήπεδο, θα πρέπει να φτάσουν μία ώρα πριν τη σέντρα, όταν ανοίξουν τα τουρνικέ του γηπέδου.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡ ΑΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται στα τμήματα P, Q και R, στο ανατολικό κομμάτι της βόρειας κερκίδας. Σε αυτά τα τμήματα έχουν τοποθετηθεί διαχωριστικά και δίχτυ για λόγους ασφαλείας.

Τα τουρνικέ του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα και ίσως νωρίτερα, αν υπάρχει συνωστισμός.

Θα υπάρχουν δύο σημεία πώλησης τροφίμων στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, από την ώρα που θα ανοίξουν οι θύρες μέχρι να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ στο γήπεδο. Αλκοόλ δεν πωλείται και δεν καταναλώνεται εντός του γηπέδου.

Πυροτεχνήματα, καπνογόνα, κόρνες, φωτοβολίδες, αιχμηρά κι επικίνδυνα αντικείμενα, συσκευές λέιζερ, γυάλινα αντικείμενα, τενεκεδάκια, σωλήνες και προφανώς μαχαίρια, καθώς και οτιδήποτε μπορεί να βλάψει την σωματική ακεραιότητα κάποιου απαγορεύονται στο γήπεδο. Υπάρχει σε ισχύ αυστηρός νόμος στη Σκωτία για τα πυροτεχνήματα. Θεωρείται επιθετική συμπεριφορά, η χρήση και η κατοχή πυροτεχνικού υλικού σε δημόσιο μέρος, αλλά και σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Η είσοδος ή η προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με αντικείμενα τα οποία μπορεί να φέρουν υγρά και ριφθούν στο γήπεδο μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη, καθώς κι η είσοδος ή η προσπάθεια εισόδου με αλκοόλ ή υπό την επήρεια αλκοόλ, θεωρούνται ποινικά αδικήματα.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, ή γύρω από αυτόν, εκτός κι αν τους δοθεί οδηγία από την ασφάλεια του γηπέδου ή την αστυνομία. Η είσοδος εκεί μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση από το γήπεδο και σύλληψη.

Στο γήπεδο απαγορεύεται το κάπνισμα και η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αν προκληθούν ζημιές σε καρέκλες, τουαλέτες κι οποιαδήποτε εγκατάσταση του γηπέδου, το κόστος θα επιβαρύνει την ομάδα μας.

Απαγορεύονται τα πανό και οι μεγάλες σημαίες, εκτός αν υπάρξει ειδική συμφωνία με την γηπεδούχο ομάδα. Τα πανό και οι σημαίες θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις για τα μέτρα πυρασφάλειας του γηπέδου. Δεν θα πρέπει τα πανό να καλύπτουν διαφημιστικές πινακίδες ή να θέτουν σε κίνδυνο τους ανθρώπους που εργάζονται στο γήπεδο. Το μέγεθος και το περιεχόμενο των πανό θα κριθεί από την ασφάλεια της γηπεδούχου ομάδας.

Για να εισέλθει οποιοδήποτε τύμπανο ή μουσικό όργανο στο γήπεδο θα πρέπει να έχει άδεια από την γηπεδούχο ομάδα.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως η ασφάλεια στο γήπεδο είναι θέμα όλων μας. Αν δείτε κάποια παραβατική συμπεριφορά, παρακαλείστε να την αναφέρετε στην ασφάλεια του γηπέδου ή σε κάποιον άνθρωπο της ομάδας».