ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί της Αμπερντίν πετούσαν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα της Ελσίνκι και διέκοψαν το ματς (vid)

Οπαδοί της Αμπερντίν πετούσαν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα της Ελσίνκι και διέκοψαν το ματς (vid)
Screenshot

Aπίθανο σκηνικό στην αναμέτρηση της Ελσίνκι με την Αμπερντίν, όταν οπαδοί των φιλοξενούμενων πετούσαν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα να διακόψουν για λίγο το ματς.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και εξασφάλισε την πρωτιά και την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ελσίνκι υποδέχθηκε την Αμπερντίν. Οι δύο ομάδες ήταν βαθμολογικά αδιάφορες, αλλά πρόσφεραν θέαμα στο χιονισμένο γήπεδο (2-2).

Η κορυφαία στιγμή του αγώνα, ωστόσο, είχε πρωταγωνιστές τους οπαδούς της φιλοξενούμενης Αμπερντίν. Στο 52' οι Σκωτσέζοι ξεκίνησαν να πετούν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα της Ελσίνκι, Μαενπά, με αποτέλεσμα να διακόψουν για μικρό χρονικό διάστημα το παιχνίδι.

Με παρέμβαση του αρχηγού Τζόνι Χάγιες, αλλά και προειδοποίηση από τα μεγάφωνα ότι η αναμέτρηση θα διακοπεί οριστικά, σταμάτησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Λίγο αργότερα, πάντως, το παιχνίδι διεκόπη εκ νέου λόγω της συσσώρευσης χιονιού που είχε ο αγωνιστικός χώρος. Τα εκχιονιστικά μπήκαν στο γήπεδο, καθάρισαν ένα μεγάλο μέρος τους και έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά.