ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Επίσημο! Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ - Προς οριστική αναβολή η 14η αγωνιστική

Super League: Επίσημο! Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ - Προς οριστική αναβολή η 14η αγωνιστική

Η ΚΕΔ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως δεν θα ορίσει διαιτητές για τη 14η αγωνιστική της Super League, η οποία οδεύει προς οριστική αναβολή.

Επίσημο χαρακτήρα παίρνει η αναβολή της 14ης αγωνιστικής της Super League, μιας και η ΚΕΔ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως δεν θα ορίσει διαιτητές για τους αγώνες.

Αιτία είναι φυσικά η αποχή που αποφάσισαν ομόφωνα οι ρέφερι, μετά τις απειλές που κατήγγειλε ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου, λόγω της διαιτησίας του στο Βόλος - Ολυμπιακός.

Πλέον η Super League θα αποφασίσει οριστικά για την τύχη της 14ης αγωνιστικής, αλλά φαίνεται απίθανο να γίνουν τα παιχνίδια μόνο με ξένους διαιτητές, καθώς πρέπει να υπολογίσουμε τους βοηθούς, τους τέταρτους και τους ανθρώπους στο VAR. Δηλαδή 6 διαιτητές σε κάθε αγώνα από τους 7 που είναι προγραμματισμένοι (κάποιοι θα μπορούσαν να είναι και κοινοί σε διαφορετικές ημέρες, αλλά όχι όλοι).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

"Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες".